Egy utazás és egy barátság története – Szöszmösz, a tündéregér

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Berta Ádám neve főként a felnőtt olvasóknak lehet ismerős, hiszen regényeit, novelláit és műfordításait is olvashatták már, ezúttal gyerekeknek írt könyvet Szöszmösz, a tündéregér címmel, melyet Agócs Írisz rajzai keltettek életre. Játsszatok velünk és nyerjétek meg a könyvet a Cser Kiadó jóvoltából! Szponzorált tartalom.

Két kis lény egy tündéregér és egy tüskés gombóc útra kel, az egyik azért, hogy visszatérjen családjához, másik pedig azért, hogy megtalálja azt a helyet, amelyre mindig is vágyott, ahol mindig terem zöld mohaszirom. Útjuk Indiánföldön, kaktuszok között, kanyonban és tűzhányón át, az óceántól a folyón át, barlangtól barlangig vezet. Útközben sokféle ismerős és ismeretlen lénnyel is találkoznak. Agócs Írisz letisztult, piros-fekete grafikák jól illenek a történethez és különös atmoszférát adnak a könyvnek, az író pedig többször kikacsint a felnőttek felé is, néha meglepő szófordulatokat használva.

*JÁTÉK*

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal dr. Csányiné Hámori Dórának kedvezett! Gratulálunk! Írtunk neki emailt is!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Szöszmösz, a tündéregér című könyvet a Cser Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ 2023. április 19-e, szerda éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra. Kivel indult útnak Szöszmösz?

  1. denevérrel
  2. cickánnyal
  3. sünivel

Itt tudjátok megvásárolni a könyvet, és segítséget pedig a beleolvasó oldalakon találtok. Általános játékszabályzat itt.