Nyerj Gyereknapra Gabi babaháza ajándékcsomagot színezhető hátizsákkal és könyvekkel

Kép: Dreamworks

A 2021 óta futó Gabi babaháza című sorozat hazánkban igen népszerű az óvodás korosztály körében. Traci Paige Johnson és Jennifer Twomey sorozatának kedves karakterei a magyar gyerekek szívébe is belopták magukat. Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek könyv és színezhető hátizsák formájában is a JátékNet.hu és a Móra Kiadó jóvoltából. (x)

Minden történet egy élőszereplős résszel kezdődik és ér véget, amelyet Laila Lockhart Kraner alakít. A 12 éves lánynak van egy csodálatos macskafejpántja, amely képessé teszi arra, hogy összezsugorodjon és átlépjen az animációs filmek világba. Itt macskabarátaival együtt számos dolgot megtanít a gyereknek. A cicák különlegesek mind kinézetükben, mind tulajdonságaikban. Pandi például egy fekete-fehér plüss, aki félig cica, félig panda, Gabby segítője és legjobb barátja, de ott van még Süti, a félig cica félig süti, aki remek édességeket készít vagy Párnacica, aki félig párna és természetesen nagyon szeret szunyókálni. Ott van még Carlita, DJ Cicafa, KandÚr, Cicatündér, Mama Doboz, Pici Doboz és Szirénke is. A sorozat érdekessége, hogy mivel a Covid világjárvány elején hozták létre, és a DreamWorks-alkotók videokonferencián keresztül dolgoztak együtt, amelyre addig még nem volt példa.

 

 

Gabi sorozat kapcsán eddig 4 könyv jelent meg a Móra Kiadónál: A babaház őrei, Fedezd fel Gabi babaházát!, A húsvéti cicanyuszi, és a legújabb A csillámgömb címmel.

A JátékNet.hu-nál pedig számos játék és kiegészítő kapható a sorozathoz kapcsolódva, például naplók, LEGO, memória- , társas vagy kártyajáték, figurák, gyurmakészlet és még sok minden más.

 

*JÁTÉK*

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Barczikai Albinának és kislányának kedvezett, akik megnyerték az ajándékokat! Gratulálunk, írtunk neki emailt is!

Játsszatok velünk 2024. május 15-e éjfélig, és nyerjetek könyvcsomagot (3 db Gabi babaháza könyv – az első kettő, illetve a legújabb kötet) a Móra Kiadótól, illetve Gabi babaháza színezhető hátizsákot a JátékNet.hu jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra:

 

Gabi cicái közül te melyiket fogadnád szívesen örökbe és miért?

 

Általános játékszabályzat itt.