Általános játékszabályzat

Részvételi feltételek:
A Minimatiné játékaiban bárki részt vehet, aki nagykorú (18+ éves), cselekvőképes személy, és elfogadja a játék feltételeit. A nyereményeket random módon sorsoljuk. A válasz beküldésével a játékos automatikusan elfogadja a játék szabályzatát.

Beküldési cím:
jatek@minimatine.hu

Felhasználói jogok:
A Minimatiné jogosult a nyertesek nevének nyilvánosságra hozatalára weboldalán és Facebook-oldalán. A játékos hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Minimatiné megjelentesse.
A személyes adatokat (név, e-mail cím) a Minimatiné kizárólag a játékos játékkal kapcsolatos értesítésére használja fel, és azt 3. személynek tovább nem adja, kivéve ha a nyeremény kézbesítése ezt megköveteli.
A nyeremények pénzre át nem válthatók. A nyerteseket e-mailen értesítjük. A tárgynyeremények esetén a nyereménytárgyakat a Minimatiné kézbesíti, vagy kézbesítteti a nyerteseknek. (Csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a nyereményt.) Ha a nyeremény belépőt tartalmaz egy helyszínre vagy rendezvényre, abban az esetben a Minimatiné ezt digitális formában is kézbesítheti vagy az esemény helyszínén, e-mailben egyeztetett módon átvehetők.

A szállítás során a nyereményekben esetlegesen keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk.