Rólunk

A Minimatiné csapata 2013. óta dolgozik azért, hogy a legjobb családi programokat, az újdonságokat, a legújabb gyerekkönyveket, családbarát helyeket, új játszótereket és a hétvégi programokat összegyűjtse és bemutassa nektek. A legtöbb programot személyesen is kipróbáljuk!

Kedvenceinket megtaláljátok hétről hétre a hétvégi ajánlónkban. A Napibontóban időpont szerint listázzuk az eseményeket, hogy könnyebben tudjatok tervezni a hétvégére vagy a tanítási szünetekre. Beszámolóinkat az új helyekről, családbarát szolgáltatásokról, illetve kirándulás ötleteinket az Itt jártunk rovatban találjátok. A Helyszínek alatt kulturális intézményekkel, művelődési házakkal, könyvesboltokkal, éttermekkel, kávézókkal kapcsolatos tudnivalókat gyűjtünk össze kicsit más szemszögből, gyerekbarát mérőfokkal. Könyv rovatunkban a kicsiktől kezdve az ovisokon át az iskolás korosztályig mindenkinek ajánlunk könyves újdonságokat. A Hírek között találtok újdonságokat, ingyenes programokat és sok-sok remek ötletet!

Próbáld ki oldalunkat mobilon vagy tableten is, mert ott is könnyen használható!

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA, SZERZŐI JOGOK:

A minimatine.hu oldalon található saját készítésű anyagaink („Itt jártunk” rovat cikkei, interjúk, személyes beszámolók, arculati elemek stb.) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az ott felhasznált fotókat, videókat, grafikai elemeket, szöveges részeket tilos bármely módon használni írásbeli engedélyünk nélkül.

Kérjük, hogy amennyiben használnád valamilyen formában saját szövegeinket, képeinket, videóinkat, keress meg minket elérhetőségeinken!

Köszönjük!

ELÉRHETŐSÉGÜNK:
minimatine@minimatine.hu

ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYZAT
Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

COOKIE TÁJÉKOZTATÓ
Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.