Rólunk

Mi szeretünk szórakozni és Ti? Ugyan már nem jutunk el „minden” kiállítás megnyitóra, fesztiválra és koncertre mint régen, de miért is ne ajánlhatnánk programokat, ahova gyerekekkel együtt mehetünk, és mi is élvezzük?!

A legjobbakat gyűjtjük majd össze Nektek, valamint személyes kedvenceinket is megtaláljátok hétvégi összefoglalónkban.  A Napibontóban pedig időpont szerint listázunk, hogy könnyebben tudjatok tervezni. Beszámolóinkat minden héten az Itt jártunk rovatban találjátok. A Helyszínek alatt kulturális intézményekkel, művházakkal, könyvesboltokkal, éttermekkel, kávézókkal kapcsolatos tudnivalókat gyűjtünk össze kicsit más szemszögből, gyerekbarát mérőfokkal.

Próbáld ki oldalunkat mobilon vagy tableten is, mert ott is könnyen használható!

TARTALOM FELHASZNÁLÁSA, SZERZŐI JOGOK:

A minimatine.hu oldalon található saját készítésű anyagaink („Itt jártunk” rovat cikkei, interjúk, személyes beszámolók, arculati elemek stb.) teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az ott felhasznált fotókat, videókat, grafikai elemeket, szöveges részeket tilos bármely módon használni írásbeli engedélyünk nélkül.

Kérjük, hogy amennyiben használnád valamilyen formában saját szövegeinket, képeinket, videóinkat, keress meg minket elérhetőségeinken!

Köszönjük!

ELÉRHETŐSÉGÜNK:
minimatine@minimatine.hu

ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYZAT
Ezen a linken elérhető általános játékszabályzatunk.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

COOKIE TÁJÉKOZTATÓ
Ezen a linken elérhető adatvédelmi tájékoztatónk.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.