Pörögj velünk! – rendhagyó és különleges gyereknap az ország bábszínházaival

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pörögj velünk! - rendhagyó és különleges gyereknap az ország bábszínházaival

Május 31-én egyedülálló meglepetéssel készülnek az ország bábszínházai a rendhagyó Gyereknap alkalmából. Összefogásuk eredményeképpen bárki bekapcsolódhat majd online a különleges programfolyamba. Ismerjétek meg őket Dunán innen és Dunán túl. Gyereknap, bábszínház, 13 órányi műsor az ország különböző pontjairól!

Gondoltátok volna, hogy egy nap alatt körbeutazhatjátok Magyarország bábszínházait a fotelben ülve? Egy óriási virtuális körhinta repít majd benneteket színházról színházra, és sok remek élményben és előadásban lehet majd részetek.

Részletes program:

A résztvevők: Békéscsabai Napsugár Bábszínház, Bóbita Bábszínház, Budapest Bábszínház, Ciróka Bábszínház, Griff Bábszínház, Harlekin Bábszínház, Kabóca Bábszínház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Kövér Béla Bábszínház, Mesebolt Bábszínház, Miskolci Csodamalom Bábszínház, Vaskakas Bábszínház, Vojtina Bábszínház
A Facebook eseményt itt találjátok.

További programokat a hosszú hétvégére, gyereknapra itt találtok!

A május közepétől nyitva tartó helyek közül is bemutatjuk kedvenceinket Pest megyén kívül és Budapesten és környékén.

Jó ötletekért, programokért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!