Lovagi ujjtorna – 8 társasjáték egy könyvben, amely játszva fejleszt! + JÁTÉK!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lovagi ujjtorna

A Lovagi ujjtorna egy olyan játékkönyv, amely egyszerre tornáztatja az ujjainkat és az agyunkat! A négy kis lovaggal útra kelünk, hogy végül mindenki eljusson a várába. Útunk során nehéz próbákat kell kiállnunk, átjutunk az erdőn, a lápon, a labirintuson. Szponzorált tartalom.

A könyvben található 8 játék között találtok memória, kooperatív, ügyességi, gyorsasági és területfoglalós játékot is. 4 vagy 5 éves kortól játszhatóak, de a felnőttek számára is kihívást jelenthetnek. Az elsőre könnyűnek tűnő logikai és ügyességi feladványok is hamar nehézzé válnak, ha nyolc kéz tapad a táblákra! Itt bizony minden ujjatokra szükség lesz.
Szuper a suliba készülőknek is, hiszen fejleszti a térbeli tájékozódás, a finommotorikát, az írás-olvasást megalapozó készségeket, emellett szórakoztató is.

A keménytáblás kiadás miatt, és mivel nincs szükség hozzá se dobókockára, se bábukra, bárhova könnyen magunkkal vihetjük. Nem gyűrődik a táskában, nálunk ez is fontos szempont.

A játékot Lencse Máté és Jesztl József tervezték, Vörös Jutka illusztrációival jelent meg.

Lovagi ujjtorna

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok, és ennyire szeretitek a pagonyos társasjátékokat! A szerencse ezúttal Cserháti Anitának kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Lovagi Ujjtorna című könyvet a Pagony jóvoltából! Nincs más dolgotok, mint a következő kérdésre válaszolni május 16-a, vasárnap éjfélig:

A játék készítője, Lencse Máté már több társasjátékot is tervezett a Pagony Kiadónak, amelyet mi is nagyon szeretünk. Ti melyiket próbálnátok még ki szívesen?

Itt találtok egy kis segítséget. A jatek@minimatine.hu-ra várjuk a válaszokat! Általános játékszabályzat itt.

Itt gyűjtöttük össze az újra kinyitott budapesti vagy főváros környéki helyeket, illetve nézzétek meg országos válogatásunkat is állatkertekkel, várakkal, kisvasutakkal és látogatóközpontokkal!
A legjobb hétvégi programokat
itt találjátok!
Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.

Kép: Pagony