Ajándékok a fa alá és a Mikulás csizmájába minden kufli rajongónak!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kuflik

Kivétel nélkül minden gyerekünk átesett már vagy éppen benne van még a kuflis korszakában (a nagyobbak is szívesen hallgatják), és bevalljuk, hogy mi is nagyon szeretjük az elhagyatott rét furcsa lakóit, kicsit abszurd, de felnőttek számára is élvezhető történeteit. Most összegyűjtöttünk nektek néhány olyan ajándékot, amely akár a Mikulás csizmájába, akár apróságként az adventi naptárba vagy a karácsonyfa alá is jól jöhet! Szponzorált tartalom.

KUFLIS KÖNYVEK, LAPOZÓK

Dániel András 2013-ban rukkolt elő az első kufli könyvvel, amelyet azóta 14 követett. A legújabb a Kuflik és az elveszett folt. Szuper kis sorozat, amelyből azóta film és ajándéktárgyak is készültek, sőt volt olyan pályázat is, ahol a gyerekek rajzai is belekerülhettek az egyik könyvbe. Nagyon örültünk neki, amikor a legkisebbeknek való, keményfedeles lapozók is megjelentek az elmúlt évben Fityirc és a felhő és Pofánka és a szőrmöncök címmel.

KUFLIS TÁRSASOK

A Kuflik és az esőtánc című játék közben garantált a nevetés, miközben együtt ugráltok a képzelt pocsolyákban, a hátatokat vakargásszátok és a hasatokon doboltok. Szuper ovisoknak való játék 3 éves kortól! Apró ajándék és a csizmába pont belefér a Kuflik zsebkártya, amely a klasszikus Fekete Péterként vagy memóriajátékként is játszható! A Játsszd újra, kufli-ban pedig négy klasszikus táblás játékban tengeri csatába keveredhetsz, bekukkanthatsz a föld alá a manótevékhez, éjszakai jelmezbálba mehetsz, és versenyt futhatsz velük a réten!

KOCKAKIRAKÓ

Nagy kedvencünk ez a 9 darabból álló kockakirakó, amelyet az adventi naptár zsebeibe is beletehettek a többi apróság mellé.

KUFLIS FOGLALKOZTATÓK

Két szuper kuflis foglalkoztató füzet is kapható, nálunk tavaly ezt hozta a Mikulás. A Mi újság, kuflik?-ban színezőket, labirintusokat, rejtvényeket és két oldalnyi matricát találtok az első kuflis mozifilm képeiből. A Vágj bele, kufli! pedig egy egészen különleges és kivételes, füzetnek álcázott kuflibábszínház, kuflitársas, kuflihajtogató, kuflikukucskáló és kufliragasztgató! Minden oldalából egy igazi játék vagy dísz készíthető, de lehet, hogy zsebhímzőfonálra és zsebdobókockára is szükségetek lehet!

KUFLIS PLÜSSÖK

Akár Hilda, Pofánka, Valér, Titusz, Zödön, Fityirc vagy Bélabá a nagy kedvenc, mindegyik szereplő kapható pihepuha plüss formájában is. Itt találjátok őket!

KUFLIS FILMEK, DIAFILMEK, HANGOSKÖNYVEK

A kuflis történetekből már 3 diafilm is elérhető (Jó éjszakát kuflik!; Kuflizenekar; Egy kupac kufli), amelyek szintén tökéletes ajándékok Mikulásra vagy az adventi kalendáriumba. A két kuflis mozifilm (1.rész és 2. rész) kapható már DVD vagy hangoskönyv formájában is ( 1. rész és 2. rész), ahol a mesélő nem lehet más, mint Scherer Péter.


JÁTÉK

Nagyon örülünk, hogy ennyien velünk játszottatok, és hozzánk hasonlóan ennyire szeretitek kuflikat! 3 szerencsés nyertest sorsoltunk ki, akikkel emailben is felvesszük a kapcsolatot: Marton Andrea; Öri Szilvia és Domi; Szender Rita, Gerda, Lea és Apa. Gratulálunk!

Játsszatok velünk november 29-e, vasárnap éjfélig és nyerjetek kuflis ajándékcsomagot (tartalma: egy általatok választott kuflis könyv és társasjáték) a Pagony Kiadó jóvoltából. 3 csomagot sorsolunk majd! A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre:

Melyik kufli a kedvencetek vagy miért szeretitek a kuflik történeteit?

A Pagony erről egy felmérést is készített, ha érdekel benneteket az eredmény, itt éritek el.
Általános játékszabályzat itt.

Nézzétek meg legújabb válogatásunkat, amelyben olyan online programokat gyűjtöttünk össze, amelyekkel az ünnepi hangulat is beköltözhet az otthonotokba!

Ha további programokat kerestek a családnak, akkor nézzétek meg legújabb, Online rovatunkat, ahol színházi előadásokat, koncerteket, ünnepre hangoló programokat és rengeteg egyéb lehetőséget is találtok minden korosztálynak! Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.