Családi filmek 2022 nyarán a budapesti kertmozikban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon szeretjük a kertmozizás élményét, amely a nyári szünet elengedhetetlen programja. Most összegyűjtöttünk néhány olyan családi filmet, amelyet a budapesti kertmozikban vetítenek, de ajánlunk még jó lehetőségeket a felnőtteknek és a Balaton környékén nyaralóknak is.

E.T., a földönkívüli – Kultúrkúria kertmozi, 2022. július 7-én 20:30

Az 1982-ben készült családi kalandfilm megnézése szuper közös nyári program lehet. A Kultúrkúria nyári mozis programjai között még olyan filmek is szerepelnek, mint július 21-én 20:30-tól az Énekelj! vagy augusztus 3-án 20:30-tól A kiskedvencek titkos élete című film. Jegyár: 1200 Ft. Részletek itt.

Minyonok – Corvin Plaza tetőkert, Kultik Terasz, 2022. július 9-én 21 órakor

A Corvin Plaza tetőkertjén ezen a nyáron olyan családi filmek forognak még a Minyonokon kívül, mint a Sonic, a sündisznó 2., A rosszfiúk vagy a Harry Potter és a titkok kamrája. Jegyár: 1250-1500 Ft. Részletek itt.

A Pál utcai fiúk – Orczy park, 2022. július 14-én 20:45

44 ingyenes program várja a látogatókat ezen a nyáron az Orczy kertben. A modern magyar filmgyártás egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotásai mellett egyik kedvenc gyermekkori regényünk filmes változatát is megnézhetitek. A vetítések ingyenesek! Részletek itt.

Legendás állatok és megfigyelésük – Budapest Garden, 2022. július 23-án 21 órakor

A Budapest Garden kertmozijában a legsikeresebb és a legkedveltebb filmeket vetítik egész nyáron, melyeket együtt élvezhettek a csillagos ég alatt. Olyan filmeket nézhettek még meg mint A hobbit, a L’ecsó, Harry Potter – Az azkabani fogoly vagy a Hihetetlen család. A vetítések ingyenesek! Részletek itt.

Narnia krónikái – Kultik Köki terasz, 2022. augusztus 26-án

A KÖKI tetőteraszán ezen a nyáron tematikus hetekkel készülnek. Lesznek többek között kutyás filmek, magyar és olasz filmek, valamint augusztus végén mágikus filmek is. Jegyár: 1250-1500 Ft. Részletek itt és itt.

Vízipók-Csodapók – Erzsébetligeti Színház kertmozija, 2022. augusztus 27-én 19:30

A XVI. kerületben a nyári kertmozis szezont egy igazi klasszikus kedvenc zárja. Érdemes megnézni a további nyári programjaikat is, hiszen lesznek koncertek, táncház és egyéb programok is a Szabad(A)Tér programsorozaton. Ingyenes! Részletek itt.

JÓ KERTMOZIK FELNŐTTEKNEK

Ha pedig gyerekek nélkül mennénk kertmoziba, remek filmeket vetítenek ezen a nyáron az óbudai Esernyősben, a Virág Benedek Ház udvarán, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Várkert Bazár udvarán, a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadánál, a B32 Galériánál, a Csokonai Művelődési Házban, Szentendrén vagy szerdánként a Felliniben, a Római-parton.

BALATON

Ha a Balaton környékén nyaraltok, érdemes ott is körbenézni, hiszen Csopakon, Révfülöpön, Balatonakaliban, Fövenyesen vagy Vonyarcvashegyen is találtok kertmozikat.

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a szervezők hivatalos oldalait, mert lehet programváltozás az időjárás vagy egyebek miatt.

További jó programokat találtok budapesti és a balatonos nyári válogatásainkban is!

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!