5 új családi film a tavaszi szünetre

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

mozi premierek 2019 április

A tavaszi szünetben több jó film érkezik a hazai mozikba. A Vízipók egész estés változata mellett még négy új családi filmet is ajánlunk.

PREMIERES FILMEK

Vízipók-Csodapók felújított, egész estés változat

Gyermekkorunk hősei, a Vízipók és kedves barátja a Keresztespók nagy meséje digitálisan felújítva újra megtekinthető a magyar mozik műsorán április 18-tól. Mi már megnéztük a gyerekekkel, és nagyon tetszett nekik, hiszen imádják a vízi élőlényeket, és kisebb korukban is sokat tanultak a sorozatból.

Dumbó

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, amit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám mikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz… Április 18-ától a mozikban!

Csodapark

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark rejtőzik. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen… Április 18-ától a mozikban!

Mia és a fehér oroszlán

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel. 12 éves kortól ajánlott! Április 18-ától a mozikban!

A hiányzó láncszem

A Hiányzó láncszem családi animációs vígjátékban az emberiség utolsó bundás hŐSE izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandokkal vár április 11-től a mozikban!

További programok a tavaszi szünetre itt találtok!