12 jó szülinapi helyszín gyerekeknek

Íme 12 újabb szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, amit nem befolyásol az időjárás sem: kalózokkal, barlanggal, állatokkal, falmászással, trambulinnal, akrobatikával, játszóházzal és még sok minden mással. Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem pontosak.

Rumini kalandszoba – Bartók Béla úti Pagonyban

A hét minden napján, 2 izgalmas pályával, 265 négyzetméteren a Bartók Pagonyban vár benneteket a Rumini kalandszoba. Egy varázslatos hely, ahol Berg Judit népszerű sorozata, a Rumini életre kel, de ha nem olvastátok a könyvet, akkor is teljesíthető a küldetés. A kalandszobát 8 éves kortól javasolják. 10 éves kor felett felnőtt kíséret nélkül is használható, 10 éves kor alatt csak szülői kísérettel. A játékot legalább 3 fő, maximum 7 fő játszhatja. A 2 pályán összesen 14 fő. Ha a regisztrált időpontod előtt 1 héttel e-mailben jelzitek, hogy mégsem tudtok eljönni, akkor visszatérítik a foglalás árát. 7 napon belüli lemondás esetén átadhatod másnak az időpontodat, de nem térítenek vissza pénzt. Hétvégén elég zsúfoltak, de remek szülinapi helyszín gyerekeknek. Ráadásul hamarosan megjelenik az új Rumini is!
Ár: 4 főnek 9000 Ft, minden további személy + 2000 Ft (7 főig)

Szépművészeti Múzeum

Felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást kínálnak a megújult Szépművészeti Múzeumban (itt írtunk róla bővebben) róla azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretnék megünnepelni születésnapjukat, névnapjukat, vagy más, számukra fontos eseményt. A program első részében interaktív, játékos tárlatvezetésre viszik a vendégeket, majd közös alkotás, végül, de nem utolsósorban – a hátralévő 20-30 percben –, sor kerül az ünneplésre is. Enni- és innivalót nektek kell vinni, illetve 1 hónappal az esemény előtt regisztrálni kell. Szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, akik szeretnek alkotni.
Ár: 25 000 Ft/csoport, maximum 15 fő (2-2,5 óra)

Vasmacska Pince – Óbudán

A Vasmacska KávéZoo egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Szülinapi zsúrokat és mindenféle más rendezvényeket a kávézó alatt található Vasmacska Pincében lehet tartani. A zsúr során a gyerekek megismerkednek a kávézó állataival, közös nyuszi, tengerimalac, kaméleon és szakállas agáma etetésre kerül sor.
Ár:  hétfőtől csütörtökig 4000 Ft/fő, péntektől vasárnapig 4500 Ft/fő (min. létszám 8 fő), saját ellátással 10 000 Ft/óra bérleti díj.

Bilimbo Háza

Az ovis korosztálynak kínál 3 helyszínen (Naphegy, Hűvösvölgy, Óbuda) születésnapi csomagokat a Bilimbo Háza a gyerekek életkorának és érdeklődési körének megfelelően szakképzett óvónénikkel, profi arcfestőkkel, művészi kézműveskedéssel. Többek között boribonos, kalózos, hableányos, filmekhez kapcsolódó, detektíves, indiános zsúr is kérhető náluk. Mivel 2019-ben ők is több szülinapot ünnepelnek, érdemes megnézni itt, mennyi jó programmal készülnek!
Ár: 42.500-49.500 Ft, 17 gyerekig

Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark szuper kinti és benti szülinapi helyszín gyerekeknek. Rossz idő esetére a Pavilont ajánlják a parkoló közelében, amelyet a Vadasparkon kívül találtok. A benti programra való váltást legkésőbb a születésnap előtt egy munkanappal telefonon lehet jelezni, de akár télen is szuper kinti programokat tartanak nyomozós játékkal, kincskereséssel. Lehet enni – és innivalót vinni, de a vadaspark büféje is biztosít, ha szükséges. A pavilonban van mosdó, hűtőszekrény, zenelejátszó (CD, pendrive (mp3), lejátszására alkalmas). Az okos telefon bluetooth-al összekapcsolható a zenelejátszóval és az épület wifihálózatán keresztül az internetről bármilyen zene hallgatható, asztal, székek.
Ár: pavilonnal 4000 Ft/gyerek (minimum 10 gyerek), turnusok délelőtt 10:00-13:00, délután 15:00-18:00, az ár tartalmazza a választott programot, a gyermekek részére a vadasparki belépést,a születésnap vezetett programján a kísérő szülők ingyenesen vehetnek részt, a további Vadaspark látogatásánál pedig csoportos felnőtt jegyet válthatnak a pénztárban, amely 1200 Ft/fő.

Alehopp Cirkuszi Születésnap

A 2,5 órás szülinapi rendezvényen az élményorientált vezetett foglalkozás mellett a szabad játékra és a tortázásra is jut idő. A foglalkozások nehézségét mindig az adott csoporthoz igazítják. Az iskolai tanév folyamán a születésnapi rendezvények megtartására csak a hétvégi napokon van lehetőség (10, 13 és 16 órai kezdettel). Az iskolai szünetekben (nyári, téli, tavaszi és téli) és ünnep napokon megbeszélés szerint lehetséges.
Ár: 40.000 Ft 10 főig. Minden plusz fő 3000 Ft. Két felnőtt tartózkodhat a teremben a rendezvény időtartama alatt. Maximum 30 gyermeket tudnak fogadni.

Csodavár szülinap

A budapesti Csodavár szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, ahol egy egyedien kialakított játszóházban ünnepelhettek. A születésnap megrendezéséhez különtermet biztosítanak, így azokkal élhetitek át a legfontosabb napot, akikkel leginkább szeretnétek megosztani ezt az élményt. A születésnapi rendezvények minimum létszáma 10 fő.
Ár: csomagtól függően 3200-4200 Ft/fő

Szemlő-hegyi barlang

A három órás programot játékmester irányítja, amelyben szerepelnek játékos feladatok, barlang látogatás és a vetítőteremben az ünnepelt köszöntése. Egyszerű teremdíszítést és terítéket biztosítanak. 5-12 éves korosztálynak ajánlják a programot. 10 éves kortól kúszós-mászós szülinapi programot is szerveznek a Mátyás-hegyi-barlangszakaszba. Időpont foglalható 16 órától péntek-szombat és vasárnapra, egyedi igény esetén hétköznapokra is. Érdemes rétegesen öltözködni, a barlangban állandóan 12 fok van.
Ár: itt kérhető árajánlat

Falmászós szülinap

Több  helyszínen tarthattok falmászós szülinapot Budapesten, többek között a MászóBirodalomban, a Spider Clubban, a Redrockban, Mufal.hu-nál. Kb. 7-8 éves kortól ajánlottak, és akkor is szuper program, ha a srácok kinőtték már a játszóházakat.

Superfly trambulinos szülinap

Három féle szülinapi csomagot kínál a Superfy, ahol 2,5 órányi önfeledt ugrálás vár rátok.
 Ár: 3.500-9.500 Ft/fő, minimum létszám 6 fő.

Skyland születésnap – BEZÁRT

A 10-12 fős „Party házban” vagy a galérián megszervezik nektek a játékot, evést, ivást és az ünneplést is animátorok közreműködésével. 4 éves kor felett trambulinozhatnak és játszhatnak a gyerekek a Soft Play játszóvárban. 4-8 éves kor között minden egyes ugráló gyermek mellé kell szülői kísérő szükséges. Emellett használható még Cageball, csúszdák, Soft Play, csocsó és a léghoki is. BEZÁRT!

Zöld szülinap a Humusszal

A környezeti nevelés szakértői segítségével egy olyan rendhagyó zsúrt is választhattok, amiből a sok-sok különleges játék közben észrevétlenül beszivárog a természet szeretete, a környezettudatos gondolkodás is az eseménybe.
Ár: étel-ital biztosítása nélkül, 3 órás időtartamra benne redizájn kézműves foglalkozással, játékkal 35 főig kizárólagosan használva mind a benti termet, mind a kertet 50.000 Ft, biobüfével az előbbi árhoz +1200 Ft/fő (bruttó) költség adódik torta nélkül

Íme még néhány ötlet a hulladékmentes szülinaphoz!

Ha még szeretnétek válogatni, nézzétek meg két másik szülinapi helyszínek összeállításunkat is (múzeumok, kézműveskedés, sport, játszóház stb.) itt és itt!

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, újdonságokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni!

 

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.