15 jó szülinapi helyszín gyerekeknek

Íme 15 szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, amit nem befolyásol az időjárás sem: kalózokkal, állatokkal, falmászással, trambulinnal, akrobatikával, játszóházzal és még sok minden mással.

Íme néhány beltéri szülinapi helyszín gyerekeknek

AS játékvilág – családbarát rendezvényszervezés (x) 

 

 

Az AS Játékvilág bármilyen helyszínen vállalja születésnapi zsúr megszervezését és lebonyolítását, legyen az a saját lakásod vagy egy külsős helyszín; a lényeg, hogy a kis ünnepeltnek és barátainak néhány felejthetetlen órát szerezzenek. Vidám játékokkal, érdekes kreatív foglalkozásokkal szórakoztatják a csapatot, mesékkel, dalokkal varázsolják el őket. Mindeközben a szülőknek lehetőséget nyújtanak, hogy ők is felszabadultan élvezhessék gyermekük e fontos ünnepét. Animátoraik tematikus szülinapi programokkal készülnek: foci, TikTok tánc, UV party, mesehősök, kincskeresős vagy éppen fejtörős hatpróba témakörökben. Bővebb információ: www.asjatekvilag.hu, e-mail: dperlaki@asjatekvilag.hu mobil: +36 20 935 4077

 

Rumini-Kalandszoba és pagonyos szülinapok

Szombaton és vasárnap két-két idősávban tartanak szülinapokat: 10:00-12:00-ig (játék a kalandszobában 10:00-től) 10:30-13:00 (játék a kalandszobában 11:00-től) 14:00-16:00-ig (játék a kalandszobában 14:00-től) vagy 14:30-17:00 (játék a kalandszobában 15:00-től). A szülinapokra nem a kalandszoba oldalon lehet időpontot foglalni, hanem online, a születésnapi leírások végén található foglalási naptáron keresztül: itt. A Rumini kalandszobát 7 éves kortól ajánlják, a szülinapi foglalkozáson maximum 12 vagy 14 fő vehet részt a szülinapi csomagtól függően (2 csapatra bontják az ünneplő gyerekeket és egyszerre 2 pályán játszanak). A szülinap menete: A fél órás érkezés-gyülekezést követi a körülbelül 45 perces játék a kalandszobában (a játék hossza függ attól is, hogy a gyerekek milyen gyorsan jutnak ki), majd a végén kb. 1 óra marad a tortázásra, ajándékozásra. A szülinap ideje alatt különtermet biztosítanak a szülinaposoknak, ahol a játék idején kívül tartózkodhatnak. A különterembe társasokat és kártya játékokat is bekészítenek a gyerekeknek. A szülinapra tányérokat, poharakat, szalvétát, terítőt, szörpöt biztosítanak, valamint a kalandszobában való játékhoz 2 animátor áll rendelkezésre, akik végig kísérik a gyerekeket a pályákon. A Bartók Pagonyban igény szerint LEGO és Piros Kakaó szülinap is elérhető, illetve a Zuglói Pagonyban, valamint a Pagony Café Dióban (ide kifejezetten 0-3 éves szülinaposokat várnak) is elérhető!
Cím: XI. kerület, Bartók Béla út 5.
Fb oldal: https://www.facebook.com/BartokPagony
Weboldal: https://www.pagony.hu/programok#szulinapok

 

LogiKoffer – szülinapi játékok (x)

 

 

A LOGIKOFFER kínálatában számos bérelhető szülinapi játék megtalálható, melyet bármely helyszínen, akár otthon is lejátszhattok. Sokféle izgalmas tematikus kincskereső játék vár Benneteket: kalózos, dzsungeles, szuperhősös, fáraós, tengeres… A LogiKoffer-nél lehetőségetek van lézerharc játék bérlésre is, vagy választhatjátok akár az UV tini disco csomagot is. Jó idő esetén kültéri játékokat is bérelhettek, mint a légvár kastély ugrálóvár, vagy a kerti ügyességi játékcsomag az óriás hétpróba. Ha Budapesttől távolabb éltek, a kincskereső játékok akkor is elérhetőek Számotokra országszerte a nyomtatható nyomkereső játékok formájában. Részletekért és a játékfoglaláshoz kattints a weboldalra: www.logikoffer.hu

 

Magic szabadulószobák és étterem

Budapest egyik szuper szabadulószobájában (Jumanji, Csillagok Háborúja, Varázslóiskola) nemcsak közösen játszhattok (max. 8 fő), hanem a szülinapi csomagnak a korlátlan szörpfogyasztás mellett egy látványos és finom torta is részét képezi. Minden eszközt (tányér, poharak) biztosítanak, választhattok szörpöt és egy 8 szeletes design tortát is (itt találjátok varázstortáikat), amely akár a választott pályához is passzolhat. A VI. kerületi helyszínen külön szülinapos helység áll a vendégek rendelkezésére, a IX. kerületi üzletben pedig a recepció melletti nagy asztalnál történik az ünneplés. 2 varázséttermet is működtetnek, ahol folytatódhat az ünneplés a Hajós utcai Magic-ben egy Mágikus kastély falai között ehettek és ihattok különleges, füstölgő csodákat, a Nagymező utcai  Pirate Empire-ben pedig kalóz tematikájúak mind az ételek, mind a berendezés, de még a pincérek ruhái is.
Cím: VI. kerület, Hajós utca-Zichy Jenő-Nagymező utca környéke
Fb oldal: https://www.facebook.com/magicrooms3
Weboldal: https://magicrooms.hu/szuletesnapra/

 

Vasmacska KávéZoo és Pince

A Vasmacska Kávézó nemcsak akkor jó választás, ha az ünnepelt imádja az állatokat, hanem azzal sem lesz gondunk, ha a társaságból valakinek valamilyen ételallergiája van, hiszen náluk mindenféle mentes variáció elérhető. Az óbudai Fő tér melletti hangulatos utcácskában nyuszik, tengerimalacok, csincsillák és kaméleon is vár rátok, néha kutyák is megfordulnak, de csak akkor lehet őket simogatni, ha ők is akarják. Ha nagyobb bulit terveztek, akkor a pince részt is ki lehet bérelni, akár külön pulttal és hangtechnikával.
Cím: III. kerület, Laktanya u. 3.
Fb oldal: https://www.facebook.com/VasmacskaKaveZoo
Weboldal: https://vasmacska-kavezoo.hu/

 

Repülő Seprű Varázskávézó

A budapesti Roxfortban mindjárt a bejáratnál talárokba bújhattok, illetve időnként egy igazi bűvész-varázsló is megjelenik a színen, akinek trükkjeitől mi is teljesen elvarázsolódtunk. A helyszínen számos varázslatos apróságot, díszletet, játékot találtok, nem beszélve a füstölgő és színes italokról és ételekről a főnix hamvaimban sült sárkánytojástól a minden ízű cakepop-on át az unikornis limonádéig. Minden asztalfoglalás 90 percre szól. Ha ennél hosszabb, vagy rövidebb ideig szeretnél ott vendégeskedni, azt foglaláskor kell jelezni. Érdemes a szülinapot egy kézműves programmal is kiegészíteni, mi legutóbb varászpálcát készítettünk. A kívülről hozott tortákra 500Ft/fő szervízdíjat számolnak fel, de náluk is lehet tortát rendelni. Ha otthon tartanátok hasonló bulit, akkor néhány kelléket is be tudtok szerezni náluk.
Cím: III. kerület, Pacsirtamező utca 36.
Fb oldal: https://www.facebook.com/repulosepru
Weboldal: https://www.repulosepru.hu/

 

KockaPark Campona

Számos születésnapi téma közül lehet válogatni a KockaParkban (Mindecraft, Csillagok Háborúja, Roxfort, járműves, hercegnős), ahol feldíszített szülinapi különteremben fogadhatja az ünnepelt a barátait. A születésnap időtartama 3 óra, a különtermet is ennyi időre tudják biztosítani, de a belépéskor kapott karszalaggal a kiállítás és a LEGO® játszóház a szülinapi buli után is tovább élvezhető, akár egészen zárásig. 5 éves kortól vállalják születésnapok lebonyolítását.
Cím: XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43. (Campona)
Fb oldal: https://www.facebook.com/campona.kockapark
Weboldal: https://kockapark.com/szuletesnapi-gyerekzsur/

 

MystiqueRoom

Egy óra alatt kell túljárnotok a játékkészítők eszén, és megoldani a fejtörőket. Középpontban a feladványok, rejtvények csapatos megoldása áll, de a díszítő elemek is elég élethűek a 10 éves MystiqueRoom-ban, ahol 18 tematikus pálya közül választhattok az Alice Csodaországbantól az Időgépen át a Varázskastélyig. Ha szeretnétek tortázással/köszöntéssel zárni a szülinapot, akkor erre különtermükben van lehetőség, amely mindkét helyszínüktől 1 percre található (1136 Budapest, Tátra utca 3.), így gyorsan átértek a bulira. A játékvezető átkíséri a csapatot és elmondja a pontos részleteket. Tortát, sütit lehet vinni (házi készítésűt is), a tortához hűtőt, a tálaláshoz, étkezéshez minden eszközt biztosítanak.
Cím: V. ker. Szent István krt. 9; XIII. ker.Tátra u. 3 és 4.
Fb oldal: https://www.facebook.com/
Weboldal: https://www.mystiqueroom.hu/csomagajanlataink

 

Aquaworld

Ha az őszi-téli időszakban is egy csobbanós születésnapra vágyunk, akkor az Aquaworldben erre van lehetőség, viszont a nyári szünet ideje alatt ez a szolgáltatásuk nem elérhető. Külön teremben várják a szülinapost és vendégeit, több csomag közül lehet választani és 3 óráig lehet a helyszínen tartózkodni. A szülinapi program árában nincs benne a fürdőbelépő váltása (ez a szülinaposnak + 1 kísérőnek ingyenes), hanem külön meg kell váltani.
Cím: IV. kerület, Íves út 16.
Fb oldal: https://www.facebook.com/Aquaworld.Resort.Budapest

 

Alehopp Cirkuszi Születésnap

A 2,5 órás szülinapi rendezvényen az élményorientált vezetett foglalkozás mellett a szabad játékra és a tortázásra is jut idő. A foglalkozások nehézségét mindig az adott csoporthoz igazítják. Az iskolai tanév folyamán a születésnapi rendezvények megtartására csak a hétvégi napokon van lehetőség (10, 13 és 16 órai kezdettel). Az iskolai szünetekben (nyári, téli, tavaszi és téli) és ünnep napokon megbeszélés szerint lehetséges. 6 éves kortól ajánlott. Részletek itt.

 

Falmászós szülinap

Több helyszínen tarthattok falmászós szülinapot Budapesten, többek között a Spider Clubban, a Monkey Boulderben, a Redrockban, Mufal.hu-nál. Kb. 7-8 éves kortól ajánlottak, és akkor is szuper program, ha a srácok kinőtték már a játszóházakat.

 

Superfly trambulinos szülinap

Többféle szülinapi csomagot kínál a Superfy, ahol 1,5 órányi önfeledt ugrálás előtt és után fél-fél órát tölthettek az asztalnál tortázással, bulizással. A program hétköznapra és hétvégére is foglalható. Részletek itt.

 

Laser Aréna

A szülinapos csomag része egy saját, feldíszített szülinapos asztal (3 órára), valamint 2 óra lézerharc. A csomagtól függően meleg étel (csirkefalatok sültkrumplival), 1 torta és egy üdítő vagy éppen Elevenpark belépő is jár a program mellé. A csomag ára hétköznapokon kedvezményesebb, mint hétvégén. A lézercsatás kombinált csomagok csak 8 év feletti gyermekek részére foglalhatók. A résztvevők létszáma minimum 10 fő, maximum 22 fő lehet. Az étkezés és az ünneplés minden esetben az Elevenparkban történik (egy épületben van a Laser Arénával, egy lifttel kell felmenni).
Cím: XI. kerület, Hengermalom út 19-21. (Újbuda Center alagsor)
Fb oldal: https://www.facebook.com/LaserparkBuda
Weboldal: https://laserpark.hu/szuletesnapok

Cyberjump

A legvagányabb gyerek szülinapi bulit szeretnéd gyermekednek? Vagy barátaiddal egy különleges, sportos helyen tartanád meg születésnapi rendezvényed? Akkor irány a Cyberjump óriás trambulin park, ahol 1400 nm játékfelületen próbálhatja ki magát a vendégsereg, majd saját party asztalnál ünnepelhet.
Cím: XI. kerület, Hengermalom út 19-21. (Újbuda Center)
Fb oldal: https://www.facebook.com/cyberjumptrambulinpark/
Weboldal: http://buda.cyberjump.hu/rendezvenyeink

 

Logischool

A születésnapi csomag tartalmaz 2 óra szórakozást egy virtuális szabadulószobával és más játékokkal (a 7-10 évesek kipróbálhatják a „Bolygóközi küldetést”, a 11-14 évesek pedig részt vehetnek a „Járvány a Föld bolygón” játékban, további témák itt), születésnapi dekoráció ajándék a születésnapos fiú/lány számára, egy oktató és egy animátor jelenléte a program teljes időtartama alatt, lehetőség van tortát, üdítőket és rágcsálni valókat is vinni.
Cím: Nyugati pályaudvarnál, Érd, Kecskemét
Fb oldal: https://www.facebook.com/hello.logiscool
Weboldal: https://www.logiscool.com/hu/programs/birthdays

 

+1

Vadonatúj játszóházas válogatásunk minden helyszínén vállalják szülinapok rendezését is. Kisebbeknek ezekből érdemes válogatni!

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!