12 jó szülinapi helyszín gyerekeknek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme 12 újabb szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, amit nem befolyásol az időjárás sem: kalózokkal, barlanggal, állatokkal, falmászással, trambulinnal, akrobatikával, játszóházzal és még sok minden mással. Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk már nem pontosak.

Rumini kalandszoba – Bartók Béla úti Pagonyban

A hét minden napján, 2 izgalmas pályával, 265 négyzetméteren a Bartók Pagonyban vár benneteket a Rumini kalandszoba. Egy varázslatos hely, ahol Berg Judit népszerű sorozata, a Rumini életre kel, de ha nem olvastátok a könyvet, akkor is teljesíthető a küldetés. A kalandszobát 8 éves kortól javasolják. 10 éves kor felett felnőtt kíséret nélkül is használható, 10 éves kor alatt csak szülői kísérettel. A játékot legalább 3 fő, maximum 7 fő játszhatja. A 2 pályán összesen 14 fő. Ha a regisztrált időpontod előtt 1 héttel e-mailben jelzitek, hogy mégsem tudtok eljönni, akkor visszatérítik a foglalás árát. 7 napon belüli lemondás esetén átadhatod másnak az időpontodat, de nem térítenek vissza pénzt. Hétvégén elég zsúfoltak, de remek szülinapi helyszín gyerekeknek. Ráadásul hamarosan megjelenik az új Rumini is!

Szépművészeti Múzeum (jelenleg nem elérhető a szolgáltatás)

Felejthetetlen élményt és tartalmas szórakozást kínálnak a megújult Szépművészeti Múzeumban (itt írtunk róla bővebben) róla azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretnék megünnepelni születésnapjukat, névnapjukat, vagy más, számukra fontos eseményt. A program első részében interaktív, játékos tárlatvezetésre viszik a vendégeket, majd közös alkotás, végül, de nem utolsósorban – a hátralévő 20-30 percben –, sor kerül az ünneplésre is. Enni- és innivalót nektek kell vinni, illetve 1 hónappal az esemény előtt regisztrálni kell. Szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, akik szeretnek alkotni.

Vasmacska Pince – Óbudán

A Vasmacska KávéZoo egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Szülinapi zsúrokat és mindenféle más rendezvényeket a kávézó alatt található Vasmacska Pincében lehet tartani. A zsúr során a gyerekek megismerkednek a kávézó állataival, közös nyuszi, tengerimalac, kaméleon és szakállas agáma etetésre kerül sor.

Bilimbo Háza

Az ovis korosztálynak kínál 3 helyszínen (Naphegy, Hűvösvölgy, Óbuda) születésnapi csomagokat a Bilimbo Háza a gyerekek életkorának és érdeklődési körének megfelelően szakképzett óvónénikkel, profi arcfestőkkel, művészi kézműveskedéssel. Többek között boribonos, kalózos, hableányos, filmekhez kapcsolódó, detektíves, indiános zsúr is kérhető náluk.

Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark szuper kinti és benti szülinapi helyszín gyerekeknek. Rossz idő esetére a Pavilont ajánlják a parkoló közelében, amelyet a Vadasparkon kívül találtok. A benti programra való váltást legkésőbb a születésnap előtt egy munkanappal telefonon lehet jelezni, de akár télen is szuper kinti programokat tartanak nyomozós játékkal, kincskereséssel. Lehet enni – és innivalót vinni, de a vadaspark büféje is biztosít, ha szükséges. A pavilonban van mosdó, hűtőszekrény, zenelejátszó (CD, pendrive (mp3), lejátszására alkalmas). Az okos telefon bluetooth-al összekapcsolható a zenelejátszóval és az épület wifihálózatán keresztül az internetről bármilyen zene hallgatható, asztal, székek.

Alehopp Cirkuszi Születésnap

A 2,5 órás szülinapi rendezvényen az élményorientált vezetett foglalkozás mellett a szabad játékra és a tortázásra is jut idő. A foglalkozások nehézségét mindig az adott csoporthoz igazítják. Az iskolai tanév folyamán a születésnapi rendezvények megtartására csak a hétvégi napokon van lehetőség (10, 13 és 16 órai kezdettel). Az iskolai szünetekben (nyári, téli, tavaszi és téli) és ünnep napokon megbeszélés szerint lehetséges.

Csodavár szülinap

A budapesti Csodavár szuper szülinapi helyszín gyerekeknek, ahol egy egyedien kialakított játszóházban ünnepelhettek. A születésnap megrendezéséhez különtermet biztosítanak, így azokkal élhetitek át a legfontosabb napot, akikkel leginkább szeretnétek megosztani ezt az élményt. A születésnapi rendezvények minimum létszáma 10 fő.

Szemlő-hegyi barlang

A három órás programot játékmester irányítja, amelyben szerepelnek játékos feladatok, barlang látogatás és a vetítőteremben az ünnepelt köszöntése. Egyszerű teremdíszítést és terítéket biztosítanak. 5-12 éves korosztálynak ajánlják a programot. 10 éves kortól kúszós-mászós szülinapi programot is szerveznek a Mátyás-hegyi-barlangszakaszba. Időpont foglalható 16 órától péntek-szombat és vasárnapra, egyedi igény esetén hétköznapokra is. Érdemes rétegesen öltözködni, a barlangban állandóan 12 fok van.

Falmászós szülinap

Több  helyszínen tarthattok falmászós szülinapot Budapesten, többek között a MászóBirodalomban, a Spider Clubban, a Redrockban, Mufal.hu-nál. Kb. 7-8 éves kortól ajánlottak, és akkor is szuper program, ha a srácok kinőtték már a játszóházakat.

Superfly trambulinos szülinap

Három féle szülinapi csomagot kínál a Superfy, ahol 2,5 órányi önfeledt ugrálás vár rátok.

Skyland születésnap – BEZÁRT

A 10-12 fős „Party házban” vagy a galérián megszervezik nektek a játékot, evést, ivást és az ünneplést is animátorok közreműködésével. 4 éves kor felett trambulinozhatnak és játszhatnak a gyerekek a Soft Play játszóvárban. 4-8 éves kor között minden egyes ugráló gyermek mellé kell szülői kísérő szükséges. Emellett használható még Cageball, csúszdák, Soft Play, csocsó és a léghoki is. BEZÁRT!

Zöld szülinap a Humusszal

A környezeti nevelés szakértői segítségével egy olyan rendhagyó zsúrt is választhattok, amiből a sok-sok különleges játék közben észrevétlenül beszivárog a természet szeretete, a környezettudatos gondolkodás is az eseménybe.

Íme még néhány ötlet a hulladékmentes szülinaphoz!

Ha még szeretnétek válogatni, nézzétek meg két másik szülinapi helyszínek összeállításunkat is (múzeumok, kézműveskedés, sport, játszóház stb.) itt és itt!


Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, újdonságokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni,
itt tudtok feliratkozni!