Maja Lunde legújabb mesekönyve hamarosan a boltokban + Minimatiné olvasóknak plusz kedvezmény!

A Fehér Mancs, a jegesmedveherceg Maja Lunde norvég író legfrissebb könyve március 28-án érkezik meg a magyar olvasókhoz. Olvassátok el ajánlónkat, és vásároljátok meg a könyvet kedvezményes Minimatiné kuponnal a Cser Kiadó jóvoltából! (x)

Maja Lunde norvég író hazánkban is rendkívül népszerű, az utóbbi években számos regénye és gyerekkönyve megjelent magyarul Patat Bence kiváló fordításában. A Klímakvartett három része – A méhek története, a Kékség, Az utolsó vadlovak – után hamarosan érkezik a záró regény, március végén azonban egy újabb gyerekkönyve érkezik frissen a nyomdából.

A Fehér Mancs, a jegesmedveherceg című műben Lunde az egyik legszebb norvég mesét, a Fehér Mancs, Valemon királyt teremtette újra képregény formájában, a neves norvég illusztrátor, Hans Jørgen Sandnes csodálatos rajzaival.

„A kalandvágyó Liv szokás szerint elszökött a tanyáról, hogy kihúzza magát a munka alól, és kis barátaival, az erdei állatokkal töltse az időt. Hirtelen megzörrennek a bokrok, és ágak reccsennek. Mielőtt Liv bármit tehetne, hatalmas, fehér medve terem előtte. Eközben a távolban egy boldogtalan királynő az egyre jobban sorvadozó birodalmán uralkodik. Elátkozta Fehér Mancsot és a természetet. Amikor Liv találkozik a medvével, a gonoszság már nem jár messze, és a lánynak kemény küzdelmet kell folytatnia Fehér Mancs, a szeretet és a világ megmentéséért.”

A könyv 5 éves kortól 100 éves korig mindenkinek ajánlott.

A norvég írónő korábbi gyerekkönyvéről, a Hónővérről írtunk bővebben is, de A nap őrzője című könyvet is nagyon szerettük. Mindkettőt Lisa Aisato illusztrálta.

15% kedvezmény Maja Lunde könyveire a Minimatné olvasóinak!

 

A kiadó a MINIMATINÉ24 kód beírásával most Maja Lunde bármely könyvének árából a 15%-os kiadói kedvezményen felül (Fehér Mancs esetében 25% előrendelési kedvezményen felül) extra 15% kedvezményt biztosít! A kód a Cser Kiadó webshopban váltható be 2024. március 31-ig.