December 7-én érkezik a hazai mozikba a Kacsalábon – Nyerjetek családi belépőket!

Szponzorált tartalom
Kacsalábon

Kacsalábon

A Kacsalábon az Illumination új animációs vígjátéka, melynek forgatókönyvét – a Fehér Lótusz Emmy-díjas alkotója és a Rocksuli forgatókönyvírója – Mike White jegyzi, rendezője pedig az Ernest és Celestine Oscar-jelölt alkotója, Benjamin Renner. December 7-étől a hazai mozikban is megnézhetitek, sőt ha velünk játszotok, családi belépőket nyerhettek a premier előtti vetítésre. (x)

Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek.

 

Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába. Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

A film december 7-étől látható a UIP-Dunafilm forgalmazásában a hazai mozikban! 6 éves kortól ajánlott.

JÁTÉK

 

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Jaksa Petrának, Csűrös Ágnesnek és Kiss Arienne-nek kedvezett, akiknek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjetek családi belépőt (4 fő részére) a december 3-ai, vasárnap délelőtti budapesti premier előtti vetítésre. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre 2023. november 26-a, éjfélig:

 

Melyik családi film érkezett még idén ősszel a UIP-Dunafilm forgalmazásában a hazai mozikba?

 

Elég 1 megoldást elküldeni, de segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.

 

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!