Jégpályák éjszakája! – 2024. január 20.

Városligeti Műjégpálya

Fotó: Városligeti Műjégpálya

Újra itt az alkalom, hogy felhúzzátok a korit és barátokkal vagy családtagokkal együtt az éjszakába korcsolyázzatok! 2024. január 20-án országszerte több tucat jégcsarnok és jégpálya vár benneteket egyedi programokkal, játékokkal és meglepetésekkel a Jégpályák éjszakája eseményen.

A Jégpályák éjszakája központi helyszínén, a Városligeti Műjégpályán ismét meghosszabbított nyitvatartással várják a korcsolyázókat különleges élményekkel, jégkorongos játékokkal. Jegyvásárlás elővételben a műjégpálya weboldalán vagy a helyszínen lehetséges. Nyitvatartás: 16:00-20:00 és 21:30-00:30. Belépő ára: a korábbi időpontra felnőttjegy: 4000 Ft, diák és nyugdíjas jegy: 3000 Ft; a későbbi időpontra felnőttjegy: 3000 Ft, diák és nyugdíjas jegy: 2500 Ft. Részletek itt.

A Tüskesátor, a Budapest Park, a kőbányai Szent László park, a Csepeli jégpark és a Jégkert mellett még Dunakeszin, Budaörsön, Budakalászon is várják az érdeklődőket, de a veszprémi GyárKertben és Balatonfüreden is lehet majd sokáig korizni. Az országos listát pedig itt éritek el.

Forrás: Jégpályák Éjszakája

Mi itt gyűjtöttük össze kedvenc korcsolyapályáinkat a 23/24-es szezonra.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!