Korcsolyapályák Budapesten 2023/24

Korcsolyapályák Budapesten az idei szezonra, ahol a szabadban, karácsonyi vásárokban vagy fedett helyszíneken is korizhattok. Listánk folyamatosan bővül, ahogy nyitnak a kisebb-nagyobb pályák.

Korcsolyapályák Budapesten a szabadban

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a hivatalos információkat, mert változó, hogy az egyes helyszínek meddig tartanak nyitva ebben az szezonban!

Városligeti Műjégpálya – 2023. november 20-ától 2024. február végéig

Városligeti Műjégpálya

Fotó: Városligeti Műjégpálya

Ismét megnyitotta kapuit Budapest legnagyobb szabadtéri jégpályája. Érdemes elővételben megvenni a jegyet, hogy elkerüljétek a sorban állást! A nyitva tartásról, árakról és bérlésről bővebb információt a Városligeti Műjégpálya oldalán találtok.

 

Budapest Park Jégvilág – 2023. december 1-jétől 2024. február 4-ig

Fotó: Budapest Park Jégvilág

Fotó: Budapest Park Jégvilág

Decembertől ismét sok szeretettel és utánozhatatlan hütte hangulattal várnak titeket a Budapest Park Jégvilágba! A nagyszínpadhoz tartozó táncteret újból befagyasztják, sőt, az idei téli szezonban már több mint 2000 négyzetméteres koripályával is várnak benneteket! Részletek itt.

 

Advent Óbudán – Fő tér és Békásmegyeri piac – 2023. december 1-jétől 2024. január közepéig

Advent Óbudán – Fő tér

Fotó: Advent Óbudán – Fő tér

Az Advent Óbudán 2023 rendezvénysorozat keretében idén is két helyszínen ingyenes jégpályát biztosítanak a III. kerületben. Hétköznap délelőtt kerületi iskolák és óvodák számára foglalt a pálya. Bérlésre és korcsolya élezésre is lesz lehetőség. Korcsolya bérlés lesz mindkét helyszínen: 35-ös méretig 1000 Ft/pár/óra; 35-ös méret fölött 1500 Ft/pár/óra, pingvin 800 Ft/fél óra, a jégpályák használata ingyenes.

 

Városháza Téli Élménypark – Városháza Park, 2023. november 24-től 2024. január 7-éig

Városháza Téli Élménypark

Fotó: Városháza Téli Élménypark

A Városháza park jégfolyosója hétfőtől szerdáig reggel 8-tól 20 óráig, míg csütörtöktől vasárnapig 21 óráig tart nyitva. A belépőjegy 1950 Ft, az Énbudapestem applikációval 15% kedvezményt kaphatunk. A koribérlés felnőtteknek 1950 Ft, 18 éves korig 1500 Ft. 

 

Winter Wonderland jégpálya – Westend tetőkert, 2023. november 17-étől december 31-ig

Winter Wonderland jégpálya

Winter Wonderland jégpálya

Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes. A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. vagy XIII. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. 10 éves kor felett a belépő 1500 Ft,  melyért cserébe egy 1500 Ft értékű Westend ajándékkártyát adnak. Ennek összeg teljes egészében levásárolható. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díj: 1200 Ft. A jégpálya karbantartás miatt 15:00 – 16:00 óra között szünetel.

 

Hello Buda Winterland – 2023. november 25-étől

Hello Buda Winterland

Fotó: Hello Buda Winterland

A Hello Buda gasztroudvar varázslatos téli birodalommá alakul át! Forralt borozz, csúszkálj és hangolódj a karácsonyra a budai dombok között! Korcsolyapályával és kölcsönzéssel, az eddigiek mellett új gasztrokínálattal, téli programokkal, változatos lélekmelegítőkkel és valódi hütte hangulattal várnak.

 

Adventi Ünnep a Bazilikánál – 2023. november 17-étől 2024. január 1-jéig

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Fotó: Adventi Ünnep a Bazilikánál

Közel száz hazai kézműves kiállító, igazi gasztrokalandok, korcsolyapálya, szívmelengető programok, VR szán, kovácsműhely és még sok-sok meglepetés. Az igazi, autentikus karácsonyi hangulat újra beköltözik Budapest szívébe a Szent István térre! Minden nap műanyag borítású, ingyenes korcsolyapálya várja a gyerekeket 12 éves korig november és január 1. között, ahol ingyenes korcsolyabérlésre is lehetőség nyílik. Részletek itt.

 

Újpest jégpálya a Szent István téren– 2023. december 2-ától

Újpest

Újpesti jégpálya

Idén is ingyenes lesz az Újpesti jégpályaSzent István téren, amely egy kisebb jégfolyósóval is kiegészül. Hétfőtől péntekig 15 órától 20 óráig, hétvégente és ünnepnapokon pedig 9-től 20 óráig korizhattok a jégen. Kesztyű használata idén is kötelező!

 

Csepeli Jégpark – 2023. november 24. – 2024. február 28.

Csepeli Jégpark

Csepeli Jégpark

Budapest egyetlen körfolyosós jégpályáját Csepelen találjátok. A több mint 2000 m²-es fantasztikus panorámájú pálya egy 800 m²-es, egy kisebb 300 m²-es és egy 200 m²-es tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze. A belépő 2000 Ft 3 éves kor felett. Csepelieknek 1200 Ft, lakcímkártya felmutatásával. A korcsolya bérlése 1000 Ft, méretek 25-48-ig. Részletek itt.

 

További szabadtéri jégpályák Budapesten (listánk még bővül, ahogy nyílnak a kisebb, kerületi pályák):

 

Fedett korcsolyapályák Budapesten

Fotó: Jégkert

Jégkert a Mammutnál

Közönségjég, hoki suli, műkorcsolya tanfolyam és amatőr jégkorongosok számára egyaránt biztosítanak időt. A program tervezése előtt nézzetek meg a beosztást itt. Jegyárak itt. Korcsolyát már 25-ös mérettől lehet kölcsönözni.

 

Marczibányi Jégpálya – 2023. november 19-étől

Az oktatás és jéghoki mellett a közönséget is várják 2023/24-es szezonban is a Marczibányi Jégpályán. Részletes információk, árak itt.

 

Mátyásföldi Jégcsarnok

Főként vasárnapi napokon, de néha esténként jégdiszkóval egybekötve a Mátyásföldi Jégcsarnok is vár benneteket. Korit is lehet bérelni 24-től 47-es méretig. Kesztyű használata kötelező! Részletek itt, közönségkorcsolya időpontok itt.

 

Vasas Jégcentrum Újpest

Egész évben korcsolyázhattok ezen a helyszínen, de itt is minden esetben nézzétek meg az indulás előtt a jégbeosztást, hogy foglalt-e a pálya. Részletes információk, árak itt.

 

Kőbányai Jégpálya

A kőbányai pálya szintén várja az érdeklődőket a közönségkorcsolyázásra a nyitott időpontokban.

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!