Gőzmozdony Matiné játék!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Truman-a-forditon_gozmozdony_matine

Április 23-án és 24-én 9 és 17 óra között minden a gőzmozdonyokról szól majd a Vasúttörténeti Parkban.Ha most velünk játszotok, 3 db családi belépőt (2 felnőtt + 2 gyerek) is kisorsolunk majd a rendezvényre.

A két nap folyamán 11:00, 13:00 és 15:00 órakor három kiállított és befűtött jármű vonul fel látványos parádé keretében  a fordítókorongra. Itt körbe fordulva mutatkoznak be, miközben sok érdekességet is megtudhatunk. A bemutató előtt és után lehetőség van gőzmozdonyon utazni is, melyet mindenképp érdemes kipróbálni, hiszen nem mindennapi élményként szolgál e tekintélyes méretű járműveket működés közben közelről is megnézni.

gozmozdonyok_matineja_e0aa

Ezen kívül Gőzmozdonyos Totóval is készülnek, valamint lehetőség lesz utazni a nagy gőzmozdonyon, a lóvasúton, a Csajka sínautóban és a kerti vasúton, továbbá hajtányozni, fordítókorongozni, illetve modellvasutat-vezetni.

A bejárat előtti falrész színes mesefigurákkal gazdagodott, illetve érdemes a parkban található játszóteret is felkeresni, ha ellátogattok az eseményre.

További információk itt.
Fb esemény itt.

BELÉPŐJEGYEK:
Gyermek (0-4 éves korig): ingyenes
Gyermek (4-18 éves korig): 700 Ft/fő/nap
Nyugdíjas: 900 Ft/fő/nap
Vasutas:1.100 Ft/fő/nap
Felnőtt: 1.600 Ft/fő/nap
Családi (2 felnőtt + 2 gyerek): 3.700 Ft/család

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencsések ezúttal, akik családi belépőt  (2 felnőtt + 2 gyerek) nyertek a Gőzmozdony Matinéra: Józsa Ivett, Kaáli Krisztina és Csillár Csilla.
Gratulálunk és nagyon jó szórakozást kívánunk, hamarosan értesítünk benneteket a jegyátvételről!

Játsszatok és nyerjetek 3 db családi belépőt a Gőzmozdony Matinéra!
A következő kérdésre várjuk a válaszokat április 20-a délig:

Milyen régi járművel találkozhatnak a látogatók a Vasúttörténeti Park április 23-24-i Gőzmozdony Matiné rendezvényén?
a. gőzmozdonyokkal
b. villanymozdonyokkal
c. diesel mozdonyokkal

A helyes választ a jatek@minimatine.hu-ra várjuk, utána sorsolunk!

További szuper programokat a hétvégére itt találtok. Nézzétek meg kedvenc játszótereinket itt és itt, valamint legújabb játszóházas válogatásunkat! Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról, válogatásokról és interjúkról, hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni, Fb oldalunkat pedig itt találjátok.