6 szuper játszóház, amit ki kell próbálnotok!

_MG_6747_

Játszóházas válogatásunk helyszíneiben közös, hogy mindegyikükben van természetes fény, a legkisebbektől a nagyobbakig mindenki találhat magának játékokat, mindenhol lehet szülinapot tartani, és mindegyik helyen nagyon jól éreztük magunkat. Kisebbek és nagyobbak, klasszikusak és újítók, 5+1 szuper játszóház a Minimatinétól!

Millipop Játszóház

_MG_6759_

A több, mint 2000 négyzetméter alapterületű játéktér központi eleme az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexuma, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, a lenti részen külön totyogóval és hempergővel a kisebbeknek. Emellett többek között járműpályával, sóhomokozóval, baba szobával, gokart pályával és autószimulátorral, építőszobával is várnak benneteket.
Cím: II. kerület, Millenáris Fogadó
Nyitvatartás: minden nap 10 és 20 óra között, 18 órától a belépés olcsóbb (belógós jegy féláron).
Részletes beszámoló itt.

Elevenpark Újbuda

_MG_7714_

Az Elevenpark Újbuda 4000 nm-es területével Magyarország legnagyobb játszóháza, amely ötvözi a vidámpark, kalandpark és a klasszikus játszótér elemeit. Igazi gyerekfárasztó hely, ahol a totyogóktól egészen az iskolás korosztályig (sőt a felnőttekig) mindenki találhat magának szórakozási lehetőséget. Emellett zsetonos játékok, trambulinok és mászófal, ugrálóvárak, csúszdák és rengeteg játék vár benneteket.
Cím: XI. kerület, Hengermalom u. 19-21.
Nyitvatartás: hétfő, kedd és csütörtök 13:00-20:00; szerdán és pénteken 10:00-20:00, hétvégén és szünidőben 9:00-20:00
Részletes beszámoló itt.

Kölyök-öböl Játszóház

_MG_8300_

A Kölyök-öböl játszóház Közép-Európa legnagyobb fából készült fejlesztő játszóháza, ahol tudatosan figyeltek arra, hogy a játékok természetes anyagból készüljenek, segítve ezzel a környezettudatos nevelést. A természetes fény, a kilátás, a zöldövezet azt az érzést keltette bennünk, hogy egy szuper kalandparkban vagyunk, igazán üdítő és különleges színfoltja a budapesti játszóház kínálatnak. Többek között mozgásfejlesztő eszközök, egyensúlyozó padok, mászófal, kisterem játékokkal, könyvekkel, tavasztól terasz vár benneteket.
Cím: XI. kerület, Kopaszi-gát 9. (a játszótér mellett)
Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-19 óráig.
Részletes beszámoló itt.

Csizmás Kandúr Játszóház2018. július 1-jén végleg bezárt!

MG_2333_

A zuglói Csizmás Kandúr Játszóház Németh Márta és Kő Boldizsár közös munkája. Kő Boldizsár több új játszóterét is bemutattuk már nektek, hiszen a Rumini, a Tündér Ilona is nagy kedvencünk, éppen úgy mint a régebbiek, a Zöld Péter a Millenárison vagy a visegrádi Mátyás király játszótér. Most végre kipróbáltuk az általa megálmodott játszóházat is. Labirintussal, mászófallal, csúszdával, babaszobával és sok-sok játékkal várnak benneteket.
Ez a játszóház 2018. július 1-jétől végleg bezárt!

MOM Játszóház

mom_jatszohaz_MG_6456

A 600 nm-es játszóházban a gyerekek kedvence volt a két szintes labirintus rész, melynek az alsó részében járművekkel is közlekedhettek, a fenti részben pedig többek között felfújt buckákat, bokszzsákokat, két csúszdát találtok. Emellett focipályát, sószobát, golyótengert, és a kisebbeknek elkülönített játszórészt is kialakítottak náluk.
Cím: II. kerület, MOM Bevásárlóközpont, Alkotás utca 53.
Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-20 óra között.
Részletes beszámoló itt.

+1

Tarzan™ Park

MG_5154-1024x683

A 2014-ben átadott területen álló torony, ami az újpesti víztorony kicsinyített mása teljesen egyedi tervezés eredménye. A játszótér több elemével mint pl. a hajó és homokbánya már mi is találkoztunk londoni és bécsi játszótereken. Különböző tematikájú játszószigeteket találtok a parkban, összesen 13-at, de folyamatosan bővítik a kínálatot. A legnagyobb slágerek a Felhővárak, a Homokbánya, a Zsiványtanya és a Placcs Placc, de nagyon szeretjük minden szegletét. 🙂
Cím: IV. kerület, Tábor u.- Szilágyi u.
Nyitvatartás: elő és utószezonban 10:00-18:00 (hétfőnként zárva), nyáron 10:00-20:00
Részletes beszámoló itt.

További programok nyári esős napokra!

A legjobb programokért látogassatok el weboldalunkra és közösségi oldalunkra! Hírlevelünkre itt tudok feliratkozni. Tartsatok velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.