Családi kalandséták Budapest utcáin Kikiékkel vagy a kuflikkal

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pagony városi kalandsétákat indított, amelyek szinte minden elvárásnak megfelelnek: az egész család kikapcsolódhat, a program kényelmesen megközelíthető, és biztonságos az összes résztvevő számára.

A Pagony új kezdeményezése népszerű mesékre épülő játékos, nyomozós feladványokból álló városi séta, amelynek során a résztvevők Budapest különböző városrészeiben kalandozhatnak, sok-sok olyan apró részletet felfedezve, ami egy sietős hétköznapon biztosan nem tűnne fel. A kalandséták a Pagony boltjaiból indulnak, ahol a résztvevők megkapják a küldetést, amit végre kell hajtaniuk.

Elsőként Berg Judit és Kertész Erzsi közös regényére, A négy madár titkára, valamint Dániel András kufli-meséire épülő kirándulások indulnak el a Pozsonyi út és a Szent Gellért tér közelében.

A résztvevők a kalandsétához kapott felszerelés mellé egy izgalmas várostörténeti ismeretterjesztő füzetet is kapnak, sőt a Pagony pedig minden szükséges kelléket fertőtlenítve biztosít. A csapatok önállóan mozognak, így nem kell alkalmazkodniuk senkihez, a nyomozásban pedig a család minden tagja részt tud venni. Annak érdekében, hogy minden résztvevő számára teljes legyen az élmény, a csoportok létszáma 2-8 fős lehet. A játék során sok-sok új információval, várostörténeti érdekességgel is gazdagodnak a gyerekek, sőt a feladatok részét képezi a formák felismerése, a logikus gondolkodás, az alapos megfigyelés is, így aztán észrevétlenül fejleszti a gyerekek legkülönfélébb készségeit is.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A séták ára létszámtól függetlenül (2-8 fő): 7.990 Ft. A program időtartam kb. 1,5-2 óra.
Egy sétán maximum 8 fő tud részt venni (a felnőttek és gyerekek összlétszáma maximum 8 fő). A séta árát bankkártyás fizetéssel online tudod kiegyenlíteni, minden eszközt a Pagony biztosít. Minden csapatot megajándékoznak egy várostörténeti ismeretterjesztő füzettel, amiben a Pagonyban felhasználható kuponokat is találtok! A kuflis séta már 4 éves kortól izgalmas lehet a gyerekeknek, Kiki és Gerda kalandját pedig 6 éves kortól ajánlják. Ha nem ismeritek a meséket, akkor is megfejthetők a feladványok. A séták egészen 10-12 éves korig mindenkinek tartogatnak kihívást. Az útvonal babakocsival is végigjárható.

Részletek itt.

Forrás: Pagony

Nézzétek meg Kirándulás rovatunkat is!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.