Gyerekfesztivál a Majorban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Vakációváró Fesztivált a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Gyerekprogram

Kárász Eszter mesezenekarának koncertje, ingyenes kreatív foglalkozások, kutyás érzékenyítés, arcfestés, légvár és további vidám mulatságok várják a közönséget június 8-án a városmajori Vakációváró Fesztiválon, mely egy 12 héten át tartó programsorozat nyitánya lesz. Szponzorált tartalom.

Negyedik alkalommal rendezik meg az egész napos családi programot kínáló Vakációváró Fesztivált a Városmajori Szabadtéri Színpadon és környékén. A nap színes programjai és a remek hangulat ízelítőt ad majd a színház kínálatából és bemutatja, miért érdemes figyelemmel kísérni a Városmajori Szabadtéri Színpad egész nyáron át a tartó programkínálatát és visszalátogatni Buda kedvelt nyári helyszínére a gyerekekkel is, ahol 12 héten át tartó gyerekszínházi előadások várják majd a családokat minden szombaton.

Vakációváró Fesztivált a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Gyerekprogram

A Vakációváró Fesztivál Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar különleges koncertjével veszi kezdetét, június 8-án, 10.30-tól, amelyen mese-erdő közepébe hívnak minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet. A gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített verseiből megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. A koncert az egész nyáron át tartó matinésorozat nyitánya. A programok között kézműves foglalkozások, interaktív játszóház, vándorjátszótér, kutyás érzékenyítő bemutató, arcfestés és légvár kínál felhőtlen szórakozást a gyerekeknek.

Vakációváró Fesztivált a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Gyerekprogram

A koncert után INGYENES programokra várják az érdeklődőket. A Felelős Szülők Iskolája edukációs és élményprogramokkal érkezik majd a Városmajorba. A kreativitás kulcsa – QUADRO projekt című kreatív-fejlesztő játszóházban a gyerekek számítógéppel, három dimenzióban tervezhetik meg, amit a fejükben megálmodtak, majd meg is építhetik azt. Okoskutya-bemutatójuk pedig az egészséges életmód, az érzékenyítés és a fogyatékosság elfogadása jegyében azt mutatja be, hogyan segíthet bennünket mindebben társunk, a kutya. Ennek során a gyerekek interaktív módon ismerkedhetnek meg pár kutyás sporttal, a kutyák pedig különböző ügyességi feladatokat mutatnak be.

A foglalkozások között a szabadba kihelyezett Csupa-csoda játszótéren a gyerekek önfeledten játszhatnak, vagy bolyonghatnak a lovagi várat idéző légvárban.

2019. június 8. (szombat) 10:30-15:00

Városmajori Szabadtéri Színpad
10:30 – Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív mesekoncert
Mese-erdő közepébe hívunk minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon, aminek a végére reméljük új zenekari tagokat is találunk a gyerekek körében. A koncert jegyköteles!

11:30-15:00 INGYENES programok az étteremben és a színpad környékén:
• A kreativitás kulcsa – QUADRO projekt
• Érzékenyítő kutyás foglalkozás
• Csupa-csoda játszótér
• Légvár

További részletek: www.szabadter.hu