Tízéves a Tilos az Á Kiadó – Pagony Szalon a Dióban

A decemberi Pagony Szalon apropóját egy igazán fontos évforduló adja: tízéves a Tilos az Á, a Pagony ifjúsági és fiatal felnőtt kiadója. December 1-jén 18 órától szeretettel várnak minden érdeklődőt a Bakáts téri Pagony Cafe – Dióban.

Mi is az a Pagony Szalon?

A Pagony Szalon a Pagony kiadó beszélgetéssorozata, amelyben hónapról hónapra egy izgalmas, érdekes vagy éppen aktuális kérdést járnak körül a meghívott szerzők, illusztrátorok, szakértők, akik emellett a közönség kérdéseire, gondolataira is kíváncsiak, hiszen így lesz az eseményből egy igazán jó beszélgetés.

A legközelebbi alkalom december 1-jén lesz

Az ingyenes eseményre szeretettel várják az érdeklődőket a Bakáts téren található Pagony Cafe – Dió emeletén december 1-én, pénteken 18 órakor. Az ünneplés mellett meghívott vendégeikkel közösen ránéznek egy kicsit arra, hogy is áll az ifjúsági és YA (young adult) irodalom itthoni helyzete, mi változott az elmúlt tíz évben, és mi az, amit hozzá tudunk tenni ehhez az egész kérdéshez.

Ott lesznek a Tilos az Á kiadó első tíz évének több fontos szereplői, szerzők, illusztrátorok és a sorozat szerkesztői, többek között Gévai Csilla Győri Hanna, Fenyő D. György, Kemény Zsófi, Laboda Kornél, Molnár T. Eszter, Nyulász Lelle, Péczely Dóra, Rojik Tamás, Schwechtje Mihály és Vészits Andrea.
Aki kérdez: Grancsa Gergely és Vinczellér Katalin

Kiadói nosztalgia, kötetidézés, reflexív emlékezés Péczely Dórával, finom borok és igazán ropogós sajtos rúd vár minden érdeklődőt a Bakást téren található Pagony Café emeletén.

Az esemény linkje itt.

Forrás: Pagony

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!