TADÁM! rajzpályázat 7-12 éveseknek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvassátok el Laboda Kornél 3 új történetét, amelyet a pályázatra írt és készítsetek kedvencetekből papírszínházi mesét. A 7-12 éves gyerekek pályamunkáit 2022. november 15-ig várják (meghosszabbítva november 19-ig!)!

A munkákat együtt, egy napra kiállítják 2022. november 20-án, vasárnap a Barabás Villában. Laboda Kornél és Grela Alexandra fogják zsűrizni a képeket. A legjobb öt munka a zsűri díjazásában részesül.

A PÁLYÁZAT MENETE:

  1. Olvasd el Laboda Kornél, Az Év Gyerekkönyvírója három vadonatúj történetét (MézIrány Wroclaw!, A gyorstükör), amit a TADÁM! pályázat számára írt
  2. Válaszd ki azt a történetet, amelyik a legjobban tetszik Neked.
  3. Nézd meg a Mi a papírszínház? című videónkat!   
  4. Készítsd el Te is a saját papírszínházadat a történethez. 

FONTOS:  

  • Legalább három képet készíts, amelyek követik a történetet!
  • A képek mérete minden esetben: fekvő, 275×370 mm-es vagy A3 papírlap
  • Bármilyen technikát használhatsz: vízfestéket, temperát, színes ceruzát, pasztellkrétát, színespapír-kollázst, linómetszetet… bármit!
  • Minden kép hátuljára írd fel: 1. A történet címét; 2. Azt, hogy hányadik kép ez a sorozatból. 3. A nevedet; 4. Az életkorodat; 5. A felkészítő tanárod/ szülőd nevét.

+ Emellett ki kell tölteni még a jelentkezési lapot és a szülői nyilatkozatot – emailben a            tadam.rajzpalyazat@gmail.com-ra lehet elküldeni, vagy kinyomtatva a képekkel együtt átadni.

Valamennyi pályázót szeretettel várnak a Barabás Villába november 20-án 14.00 órakor az ünnepélyes díjátadóra, ahol a pályázat résztvevői a Wonderland Alapítvány szervezésében papírszínház workshopon vehetnek részt Grela Alexandra illusztrátorral, a végén pedig, 16 órától Szalóki Ági koncertje várja őket.

További részletek itt.

Forrás: Wonderland Alapítvány