Szülinapot ünneplünk!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1 éves_a_Minimatiné

Programajánló, személyesen, Neked – 1 éve indult a Minimatiné! Tavaly decemberben nagy izgalommal vártuk a Minimatiné fogadtatását. Már ősztől sokat ötleteltünk, és dolgoztunk a háttérmunkákon, bejegyzéseken, témákon. Olyan programajánló oldalt szerettünk volna létrehozni, amely informatív, ugyanakkor személyes és jó ránézni is.


Rengeteg programot ajánlottunk nektek az elmúlt évben, kizárólag olyanokat, amelyre mi is elvinnénk és elvisszük gyerekeinket. Az események lelkes tesztelője volt a Minimatiné gyerekcsapata, akik velünk voltak a sajtótájékoztatókon, fotózásokon, interjúkon, és természetesen a fesztiválokon, koncerteken, előadásokon, könyvbemutatókon és szabadtéri programokon is. Közben több jó csapattal ismerkedtünk meg, akik tényleg szívből dolgoznak, rengeteg örömet és értéket teremtenek.

pom_pom_fiuk_MG_9159

Köszönjük Nektek is, hogy ennyien követtek bennünket, a dicsérő szavakat és leveleket, a biztatást, amit tőletek kaptunk, és azt is, hogy ajánljátok a Minimatinét ismerőseiteknek, hiszen nekünk ennél jobb reklám nem kell 🙂

Hamarosan érkezünk szülinapi játékunkkal, az ajándékok természetesen olyanok lesznek, amelyeket mi is szívesen megnyernénk. Szülinapi válogatásunkat szuper helyszínekkel, tortákkal és dekorációkkal itt olvashatjátok.

Addig is érdemes lesz olvasni a Minimatinét, hiszen az év végéig sok jó programmal, interjúval, ötlettel és válogatással érkezünk majd, de megígérjük, hogy jövőre sem fogtok unatkozni, ha velünk tartotok.

Fotó: Minimatiné