Pántlika, nem csak ünnepi alkalmakra!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már javában tart az esküvői szezon, és ilyenkor bizony felmerül a kérdés, hogy kisebb gyerekeknek milyen ruhában kéne megjelenni. Érdemes-e egyáltalán egy ünnepi szettre egy alkalomra beruházni, amit úgyis ki fog nőni pár hónap alatt? Ehhez szeretnénk most egy jó ötletet adni.

Mi először egyik rokonunk esküvőjén jártunk kisfiúnkkal, és végül inkább a kényelem mellett döntöttünk. Egy világos inget kapott egy vékonyabb pulcsival, amit később máshová is fel lehetett venni. Jó döntésnek bizonyult, mert a buli egy idő után vad kergetőzésbe, és asztal alatti kúszásba-mászásba torkollott az unokatestvérekkel. Milyen jó lett volna kicsit egyedivé, ünnepélyessé tenni a megjelenését. Egy új magyar márka, a Pántlika kínálatában most találhattok igazán szép kiegészítőket: lányoknak masnikat és hajpántokat, fiúknak csokornyakkendőket, amiket persze nemcsak ünnepi alkalmakra ajánlunk.

[two_columns_one]

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

[/two_columns_one_last]

[divider]

[two_columns_one]

[/two_columns_one]

[two_columns_one_last]

[/two_columns_one_last]

[divider]

A Pántlika egy hazai kis családi vállalkozásként működik. Minden darab egyedi, kézzel készült. A masnik, a csokornyakkendők és a hajpántok is kézzel és gépben egyaránt moshatóak. Alapvetően pamutvászonból készülnek, de megtalálható a kínálatban a filc és a bőr is, mint alapanyag.

JÁTÉK!

Nyerjetek egy fiú csokornyakkendőt vagy egy lány masnis hajpántot a Pántlikától. Nincs más dolgotok mint az alábbi kérdésre válaszolni:

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Cserháti Anitának (fiú masni) és Prutyann Szilviának (lány masni) kedvezett. Gratulálunk, írunk nektek emailt is!

Hány darab termék található összesen az esküvői kapszula kollekcióban?

A válaszhoz segítséget itt találtok. A válaszokat a jatek@minimatine.hu email címre várjuk június 19-e éjfélig. Kérjük írjátok bele az email-be, hogy a fiú vagy lány masnit nyernétek-e meg szívesen!