Mozis élmények a legkisebbeknek – Kids terem az Etele Cinemában

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2021 decemberében az Etele Pláza mozijában nyitotta meg kapuit a kifejezetten gyerekbarát Kids terem, ahol minden a gyerekekről szól.

A hangulatos, színes teremben vetítés közben sincs teljesen sötét, ráadásul a hangerőt is úgy állították be, hogy a legkisebbek füleit is kíméljék, a kényelmes-kuckós kialakítás pedig csak ráadás.

Jelenleg olyan filmeket nézhettek meg, mint a Clifford, a nagy piros kutya, az Énekelj! 2. része, vagy az Encanto. Mindegyik film 6 éves kortól ajánlott!

Hasonló lehetőséget találtok még a Puskin moziban is, ahol szombaton és vasárnap délelőtt vetítenek csökkentett hangerővel klasszikus és kortárs mesefilmeket.

Forrás: ETELE Cinema

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.