Mesés bögrék, amelyekből még jobb kortyolgatni egy finom kakaót (x)

Szponzorált tartalom

Kuckózós őszi hétvégékre, korán sötétedő hétköznap estékre vagy éppen nehezen induló reggelekre hoztunk nektek néhány mesés bögrét, amelyekből egy finom meleg kakaó még jobban esik majd.

Kisvakondos bögre

Gyerekkorunkat idézi vissza ez a kisvakondos fémbögre, amely nemcsak vidámmá teszi a napokat, hanem zománcos fém anyaga miatt egyből melegíthetjük is benne a tejet a kakaónkhoz. Nem könnyű hozzájutni, mert mindig elkapkodják, például itt rendelhető, porcelán verzióban pedig itt.

 

Moomin bögre

moomin bögre

A múminokat nem lehet nem szeretni. Nagyon sokféle minta létezik belőle és a család minden tagja találhat kedvére valót közülük. Több webshopban is elérhetők itt és itt.

 

Moulin Roty nyuszis

Klasszikus képi világú, meseszép porcelán bögre a kicsik kedvence lesz. A két fül pedig segít abban, hogy biztonságosan kézbe tudják venni.

 

Medvetesók

Ha szeretitek a Medvetesók című rajzfilmet, akkor megtaláljátok őket bögre formájában is. Grizz, Jegesmedve vagy Panda? Válaszd ki a kedvenced.

 

Snoopy

Snoopy sikere már évtizedek óta töretlen, és nemcsak rajzfilm formájában érhetjük el, hanem nagyon sok játék és kiegészítő is kapható, akár bögre is.

 

Bogyó és Babóca

Nehezen beszerezhető darab, de néhol még fellelhető webhopokban vagy a vaterán ez porcelán Bogyó és Babóca bögre. A Zsolnay weboldalán készletben is kapható.

 

LEGO

Kockaimádóknak ebből a bögréből a kakaó is jobban esik majd. Utána pedig indulhat az építés!

 

Pettson és Findusz

Kedvenc gazdi-macska párosunk történetei után jól fog esni egy meleg ital ebből a bögréből.

 

Grut

Ha Gruthoz hasonlóan ti is szeretnétek megvédeni a galaxist, ebből a bögréből igyátok meg a kakaót, hiszen minden szuperhősnek kell egy kis energia.

 

Relax sün és barátai

A relax sünis fémbögre az őszi-téli napok remek kiegészítője lehet.

 

Pingo bögre

A Balvi márka esztétikus darabjai a család kedvencei lesznek.

 

Óceános

ladelle

Ha bálna, polip vagy medúza rajongó vagy, ez lesz a te kedvenc bögréd.