Online Mackófarsang a Fővárosi Állatkertben – január 30. – február 2.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fővárosi Állat- és Növénykertben idén online Mackófarsangot tartanak január 30. és február 2. között, sok medvés tartalommal, letölthető családi foglalkoztatóval, kisfilmmel, sőt élő bejelentkezéssel.

A több napos rendezvény mindig február 2-ához kapcsolódik, hiszen a népi időjóslás hagyománya szerint a tél hosszára abból lehet következtetni, hogy ezen a napon meglátja-e a medve az árnyékát.
Az idei Mackófarsangot persze nem tudják a szokott módon megtartani, hiszen a koronavírus világjárvány miatt – sok más helyhez hasonlóan – az Állatkertnek is zárva kell tartania.
Így most online Mackófarsangra készülnek. Január 30-tól február 2-ig több, a medvékhez kapcsolódó tartalmat tesznek majd közzé, többek között kisfilmet, letölthető családi foglalkoztató füzetet és más érdekességeket. És élőben jelentkeznek majd be, hogy megnézhessük, lesz-e árnyéka a medvének.
Itt éritek el a tartalmakat!

Ha pedig kíváncsiak vagytok, mik történnek mostanában az állatkertben, itt találjátok a legfrissebb híreket, videókat.

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert

A legjobb programokat, kirándulás ötleteket, a legújabb gyerekkönyveket, híreket minden héten megtaláljátok a Minimatiné hírlevelében! Itt tudtok feliratkozni.