Új szereplővel bővül a LEGO® Super Mario™ univerzuma – A rajongók kívánságára… Megérkezett LEGO® Luigi™!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

LEGO® Luigi™

A LEGO Csoport bejelentette, hogy a rajongók kedvence, Luigi™ csatlakozik a LEGO® Super Mario™ világához. LEGO Super Mario kalandjai tovább színesednek az új Luigi kezdőpálya készlettel, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy immáron a zöld ruhás LEGO Luigival kiegészülve izgalmas kockakalandokban vegyenek részt.

A várva várt interaktív Luigi figura a LEGO Super Mario termékcsalád legújabb tagja. A Nintendóval való különleges együttműködésnek köszönhetően egy teljesen új játéklehetőség nyílt meg a LEGO kockák világában. A LEGO Super Mario játékélmény a hagyományos LEGO építőelemeken alapuló játék, mégis a maga nemében egyedülálló; a gyerekek azon túl, hogy saját elképzeléseik alapján építhetik meg Super Mario pályáikat, izgalmas és mókás módon, különböző interakciókkal életre keltik LEGO Mario és LEGO Luigi figurájukat. Luigi jól ismert karizmatikus személyiségével és jellegzetes hangjával rendelkező LEGO Luigi figura egy LEGO lappal magasabb LEGO Marionál, hű maradva Luigi megjelenéséhez és persze tulajdonságaihoz.

A Mario kalandjai kezdőpálya szetthez hasonlóan ez a készlet további hozzáférést biztosít a LEGO Super Mario világához, és a Mario kezdőpálya készlet mellett kompatibilis minden kiegészítő szettel, gyűjthető karaktercsomaggal és szupererő csomaggal. Az interaktív játékélményben mindkét kezdőpálya különféle módon bővíthető, átépíthető és testreszabható, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy a LEGO Mario és LEGO Luigi figuráikkal egyedi kihívásokban vegyenek részt. Testvéréhez hasonlóan LEGO Luigi a mozgás hatására a szenzorok valamint LCD kijelzők segítségével különféle reakciókat tud megjeleníteni, a hangszóróján pedig ismerős hangeffektek, valamint az eredeti Super Mario videójáték zenéje szól játék közben.

A 6 év feletti gyerekek a játék egy következő szintjére léphetnek LEGO Luigival, mely kibővíti a LEGO Super Mario világát. LEGO Luigi figurájával a játékosok digitális érméket gyűjthetnek a Kezdő csőtől a Cél póznáig – valódi szintjátékhoz hasonlóan – a forgólibikóka kihívás teljesítésével, az új Pink Yoshival, valamint Boom Boom és Bone Goomba legyőzésével. A 71387 Luigi kalandjai kezdőpálya szett barna színű kockái a Tower biome-ot jelölik, melyek aktiválják LEGO Luigi hangját, a kockák pedig extra jutalmakat kínálnak. A LEGO Super Mario termékcsalád egyedülálló játékélményt nyújt, melyben a játékosok azonnali visszajelzést kapnak kreativitásukért.

Az újdonságról szóló videót a LEGO Csoport és a Nintendo is megosztotta.

A LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya szett előrendelhető a www.lego.com/preorder-luigi weboldalon és egyes viszonteladóknál. Az új szett 2021. augusztus 1-jétől lesz elérhető világszerte a www.lego.hu/supermario webshopban és más viszonteladóknál.

Forrás: LEGO®