LEGO foglalkoztatók lányoknak és fiúknak

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nálunk a gyerekek nagyon szeretik a foglalkoztatókat, főleg, ha még a LEGO-hoz is kapcsolódik. Kis csokitojás mellé tökéletes ajándék, aminek biztos örülni fognak hercegnő-, dinó-, filmrajongók egyaránt. Ha most velünk játszotok, meg is nyerhetitek kedvencetek!

LEGO DISNEY HERCEGNŐK – JÁTSSZ A HERCEGNŐKKEL!

Mini LEGO készletet, feladatokat és mesét is tartalmaz ez a foglalkoztató, amelyet minden hercegnőnek ajánlunk, illetve ez a kiadvány is biztosan sikert arat majd.

LEGO FRIENDS – LEGYÜNK BARÁTOK!

Stephanie, Olivia, Andrea, Mia és Emma megmutatják, mi mindent tesznek a barátságukért, és mennyi érdekes dolgot csinálnak együtt. 300 újra felhasználható matricával.

LEGO JURASSIC WORLD – A JURASSIC HŐSE

Él hal a dinoszauruszokért? Akkor ez a foglalkoztató biztos tetszeni fog neki. Owen Grandy minifigurával kapható.

LEGO MOVIE 2. – MELLÉNYESEK AKCIÓBAN

A LEGO Kaland című film második részéhez kapcsolva több foglalkoztató is megjelent. Pl. a Mellényesek akcióban, de mi ezt a vidám színezőkönyvet is biztosan beszerezzük.

LEGO STAR WARS – GALAKTIKUS ÜTKÖZETEK

A képregény és feladványok mellé a foglalkoztatóhoz C3PO figura is jár.

LEGO HARRY POTTER – ÚJRA A ROXFORTBAN

Harry Potter rajongóknak biztosan tetszeni fog ez az ajándék.

LEGO DC SUPER HEROES – MÁSVILÁGI LIGA

Csak az Igazság Ligája tudja megszüntetni a káoszt a városban. Superman a tettek mezejére lép, Flash menteni rohan, Batman felturbózza a járgányait, Supergirl pedig ünnepel, ugyanis szülinapja van! Foglalkoztató igazi szuperhősöknek Superman figurával.

LEGO CITY – LÁNGLOVAGOK

Szuper feladványokat, képregényt és egy tűzoltó figurát is tartalmaz ez a foglalkoztató.

A foglalkoztatók, matricás és legós könyvek akciós áron elérhetők a Móra Kiadó webshopjában.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok, és megírtátok, hogy melyik a kedvenc figurátok. A szerencse ezúttal Szabó Imolának kedvezett, aki LEGO foglalkoztatót nyert! Gratulálunk, írtunk emailt is neked!

Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek a foglalkoztatók közül a kedvencetek! Nincs más dolgotok, mint megírni nekünk 2019. április 14-e éjfélig, hogy melyik a kedvenc LEGO figurátok. A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk. Játékszabályzat itt.

Tartsatok velünk, mert a legjobb családi programokat, ötleteket, újdonságokat, könyveket nálunk találjátok! Hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni!