Különleges Minifigura gyár a megújult LEGO Store üzleteiben

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden a kockák és a játék körül forog a megújult LEGO Store üzletben, amely a vásárlói élmény új dimenzióját hozza el a hazai LEGO® rajongóknak. A különleges digitális megoldásokkal és látványos elemekkel kiegészült játékbolt már várja a vásárlókat az Allee bevásárlóközpontban, ráadásul Magyarországon elsőként ebben az üzletben próbálható ki a Minifigura gyár is!

Hatalmas várakozás előzte meg a LEGO Store újranyitását az Alleeban. A LEGO Csoport új, élményközpontú tervei alapján felújított boltban a bútoroktól a dekorációig és a különleges interaktív elemekig mindent úgy alakítottak ki, hogy még közelebb hozzák a LEGO játékélményt minden korosztályhoz. A most átadott bolt az első magyar LEGO Store üzlet, amelyet a vásárlói ötletek és visszajelzések alapján kifejlesztett, új koncepció alapján alakítottak át.

Kétéves átfogó kutatás-elemző és fejlesztő munka eredménye az új üzletek kialakítása. A kutatásból az derült ki, hogy a LEGO rajongók amellett, hogy sokkal többet szeretnének játszani az üzletekben, szívesen részt vesznek különböző aktivitásokban, építési kihívásokban, amelyek még szórakoztatóbbá és emlékezetessé teszik számukra a vásárlást. Az új üzletekbe számos olyan elem és új funkció került, amelyeknek köszönhetően a vásárlóknak még több játékos élményben lehet része.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az online kereskedelem rohamos térnyerése ellenére a LEGO Store boltok továbbra is az egyik legfontosabb platformot jelentik, hiszen ez az a hely, ahol a legjobban bemutatható a LEGO játékok világa. A LEGO Store üzletei mindig óriási élményt nyújtanak, ahol rögtön beindul a kreativitás. A gyermekek, családok és rajongók pedig a visszajelzések szerint élvezik, hogy ilyen izgalmas, magával ragadó környezetben ismerkedhetnek a LEGO játékokkal” – mondta el Sipos Judit, a LEGO Hungária Kft. ügyvezetője. „A vásárlói élmény tervezése során a LEGO Csoport alapértékeire építettünk, mint a szórakozás, a kreativitás és az innováció – ezek mind elengedhetetlen szerepet töltenek be a játékon keresztüli tanulásban, ami az egyik legjobb módja annak, hogy a jövő építőit fejlesszük és inspiráljuk.”

A felújított LEGO Store üzletben nem csak a LEGO készletek széles választéka, valamint látványos dekorációs elemek és 3D-s LEGO szobrok várják a látogatókat, hanem a játékasztaloknál különböző építési feladatok is. A legizgalmasabb újdonság kétségkívül a Minifigure Factory (Minifigura gyár), amelynek segítségével mindenki megtervezheti és legyárthatja saját egyedi, akár a nevével ellátott minifiguráját – vagy éppen exkluzív, csak a magyarországi boltba megalkotott, helyi mintákkal is díszítheti azokat. Akiket pedig a finom részletek érdekelnek, azok egy különleges nagyítón keresztül fürkészhetik az összeállított készletek legapróbb titkait. Az üzletből természetesen nem hiányozhatott a Pick & Build (Válogass és építs) fal sem, ahol az egyenként is megvásárolható kockák között lehet keresgélni. Emellett a bolt limitált kiadású szetteket is kínál, illetve olyan készleteket, amelyek a megjelenést követő időszakban csak a LEGO Store üzletekben elérhetők.

A LEGO Store boltok a LEGO márka hivatalos viszonteladói üzletei, amelyeket világszere a LEGO Csoport tervezte koncepció alapján alakítottak ki, és mindenben megfelelnek a vállalatcsoport minőségi előírásainak és irányelvének. Az üzletek minden berendezését és bútorát a LEGO Csoport tervei alapján készítik el.

„A 230 négyzetméteres bolt teljes egésze vadonatúj dizájnt kapott, a kirakatoktól kezdve egészen a leghátsó polcokig és a pénztárig, amelynek köszönhetően a vásárlók úgy érezhetik magukat, mint akik valódi LEGO világba csöppentek. A látogatók minden korosztálya számára készültünk valami rendkívülivel, a különleges nagyítótól kezdve az izgalmas építési kihívásokig, így aki betér hozzánk, garantált LEGO élményben részesül” – emelte ki Balogh Zsolt, a Kocka Store Ltd. ügyvezetője. Közép- és Kelet-Európában 19 különleges LEGO élményt biztosító LEGO Store működik, ebből három Magyarországon. Az első LEGO Store 2012-ben az Örs vezér téri Árkád bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit, ezt követte 2013-ban az Allee-ban majd 2016-ban a Westend City Centerben található üzlet. A hatalmas LEGO termékskálával, exkluzív LEGO termékekkel és kiegészítőkkel rendelkező márkaboltokban már az amerikai és európai megjelenésükkel egy időben elérhetőek a legújabb készletek.

Forrás: LEGO

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!