Kertmozik Budapesten és a Balatonnál – 2024

Torzonborz, a rabló című film

Torzonborz, a rabló

Budapesten ezen a nyáron is több helyszínen mozizhattok a csillagos ég alatt, illetve balatoni kedvenc helyeket is ajánlunk szabadtéri filmnézéshez. Kertmozik Budapesten és a Balaton környékén.

KultúrKertMozi – Kultúrkúria

A Kultúrkúria nyári mozis programjai között olyan filmek szerepelnek, mint Torzonborz a rabló (július 4., 20:30), Ruben Brandt, a gyűjtő (július 11., 20:30), Mágikus állatok iskolája (július 25.) vagy A kis Nicolas és az elveszett kincs (augusztus 1.). Részletes program itt. Jegyár: 1800 Ft.

 

Budapest Garden kertmozi

Idén egyelőre csak felnőtteknek szóló filmeket találtunk, de a program még bővülhet. A kertmozi a Budapest Garden területén, a homokos “Beach” részen kapott helyet. Részletes program itt. Ingyenes!

 

LiMo – Liget Mozi az Erzsébetligeti Színház kertjében


A XVI. kerületben a nyári kertmoziban megnézhetitek többek között a Még egy kört mindenkinek (június 29.) és a Valami Amerika (július 13.) című filmeket. Részletes program itt. Ingyenes!

 

Budapest Kertmozi


A Budapest Kertmozi több helyszínen várja az érdeklődőket: például a Hunyadi téren és a Városháza Parkban, illetve augusztusban több alkalommal a Bikás parkban. Részletes program itt.

 

PikNik mozi – több helyszínen

A PikNik mozi csapata számos budapesti helyszínen, például az óbudai Csobánka téren vagy Kőbányán, illetve számos vidéki helyszínen készül ingyenes vetítésekkel. Részletes program itt.

 

TOVÁBBI KERTMOZIK

Remek filmeket vetítenek még ezen a nyáron a Virág Benedek Ház udvarán a Retro kertmoziban, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Várkert Bazár udvarán, a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadánál, Szentendrén a Barlang kertmoziban és a Skanzenben, illetve a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Kft. kastélyaiban Keszthelytől Bajnáig.

 

+ BALATON és Velencei-tó

Ha a Balaton környékén nyaraltok, érdemes ott is körbenézni, hiszen Zamárdiban, CsopakonRévfülöpönBalatonakalibanFövenyesen vagy Vonyarcvashegyen, illetve a Velencei-tónál is lesznek vetítések.

 

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a szervezők hivatalos oldalait, mert lehet programváltozás az időjárás vagy egyebek miatt! Pulcsit, szúnyogriasztót érdemes vinni.

Nyitókép: Torzonborz, a rabló című film

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!