Eljött a hősök ideje – Ben 10: Újabb kihívás

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Ben 10 Cartoon Network

Március 31-től új évaddal tér vissza a Ben 10 játékshow a Cartoon Network csatornára. A Ben10: Újabb kihívás a korábbi évekhez hasonlóan a legmodernebb technológiai eszközöket bevetve állítja próbatételek és kihívások elé a résztvevő gyerekeket és felnőtteket.(x)

A 2011-es Ben 10: A legnagyobb kihívás után most egy újabb vetélkedő ad lehetőség arra, hogy Európa legnagyobb Ben 10 rajongói megküzdhessenek egymással.

A Ben 10 Újabb kihívás epizódjai hasonló vonalvezetés mentén épülnek fel: egy-egy rész során mindig két csapat küzd egymással, az egyes csapatok egy felnőttből és két gyerekből állnak. A szellemi kihívások és fizikai akadályok során a legmagasabb pontszámot gyűjtő csapat kerülhet be a végső döntőbe, ahol az idővel kell szembenézniük. Az egyes akadályok legyőzéséhez a csapatok Ben különleges órája, az omnitrix segítségével kell, hogy idegen lények testébe bújjanak.

Ben 10 Újabb kihívás – Nigel Clarke Cartoon Network

A londoni show házigazdája, Nigel Clarke, így jellemezte a műsort: „Annyira izgatott voltam, mikor a Cartoon Network felkért a Ben 10 Újabb kihívás műsor vezetésére. Ez a hihetetlen játékshow számtalan izgalmat rejt: a különféle interaktív kihívások próbára teszik a játékosok szellemi és fizikai képességeit is, mindamellett, hogy tanúbizonyságot kell tenniük a Ben 10 műsor alapos ismeretéről is. A kedvenc kihívásom a showban, amikor minden csapatból egy-egy játékos Reppencs bőrébe bújik és a levegőben repülve kell pontokat gyűjteniük a saját csapatuknak! Az aztán az izgalom!


JÁTÉK

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Ezúttal Kajtár Mártonnak kedvezett a szerencse, aki CN ajándékcsomagot nyert!

Játssz velünk, és nyerj egy Ben 10 tolltartóból, füzetből, tornazsákból álló szuper Cartoon Network csomagot. Ki volt a műsorvezetője a 2011-es, hasonló élő, Ben 10 showműsornak?

a. Geszti Péter
b. Puskás Peti
c. Istenes Bence

A helyes megfejtést április 3-a éjfélig várjuk a jatek@minimatine.hu email címre, április 4-én sorsolunk!

Az Általános játékszabályzat itt érhető el.