Premieres a Zootropolis + játék

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

zootropolis_allati_nagy_balhe_film

A Zootropolis csütörtökön érkezik a hazai mozikba. Ha most velünk játszotok, a Kolibri Kiadó jóvoltából megnyerhetitek a Zootropolis – Állati nagy balhé című filmkönyvet is.

Az emlősöknek otthont adó modern metropolisz, Zootopia semmilyen más városhoz nem hasonlítható. Az olyan különböző élőhelyekre épülő negyedekből, mint a rongyrázó Szahara tér vagy a kies Tundratown álló város egy olyan olvasztótégely, ahol mindenféle állat képes együtt élni – egy olyan hely, ahol nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt vagy a legkisebb cickány, bármi lehet belőled.

Judy Hopsz, a vidéki nyúl igazi rendőr akar lenni a Zootropolisi Rendőrkapitányságon. Hogy bizonyítson főnökének, Hopsz rendőrtiszt egy különösen nehéz ügy megoldására készül, és kénytelen igénybe venni Nick Wilde, a róka segítségét.

zootopia_international_trailer_310116

Vajon képes lesz ez a nem szokványos páros leküzdeni a természetes különbségeket, és megoldani az eltűnt emlős ügyét? Tudnak majd csapatként dolgozni? Mindenre fény derül a filmben és a filmkönyvben.

A film 6 éves kortól ajánlott!
Megjelenés: március 3.


JÁTÉK

zootropolis_allati_nagy_balhe

A játékot lezártuk! Köszönjük a sok megfejtést! Ezúttal Himesi Ágnesnek kedvezett a szerencse. Gratulálunk! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg Zootropolis – Állati nagy balhé című filmkönyvet, mely a Kolibri Kiadó gondozásában jelent meg. Nincs más dolgotok mint az alábbi kérdésre válaszolni:

Melyik két állat a film főszereplője?

A válaszokat a jatek@minimatine.hu címre várjuk március 6-a, vasárnap éjfélig. Március 7-én sorsolunk!

Hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni! Ne maradjatok le a legjobb válogatásokról, játékokról és programokról!