Walkiddies – Családi nyomozás a városban – Izgalmas történetek a legkisebbeknek is!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Walkiddies

A családosoknál évente 52 alkalommal biztosan elhangzik a kérdés: „Mit csináljunk a hétvégén?” És vajon hányszor hallottuk a választ: „Most nincs kedvem.” arra a kérdésre, hogy: „Elmegyünk egyet sétálni?”. Minden gyerek szereti a rejtélyeket, imádnak nyomozni, titkos kincseket keresni. A Walkiddies nekik és családjuknak kíván örömteli perceket szerezni. Szponzorált tartalom!

A Walkiddies olyan gyerekeknek szóló városi kalandtúra, amely a hagyományos szabaduló szobák által rejtett izgalmakat a szabadba viszi, mozgásra ösztönözve ezzel azokat a családokat, akik szívesen mozdulnak ki a négy fal közül.  A játékosokat egy mobilalkalmazás kalauzolja végig a pályákon, miközben ők a szabad levegőn sétálnak, játszanak. A játék egy izgalmas történetbe van becsomagolva, ezáltal nem pusztán egy kiadós sétán vesz részt a család, de belecsöppen egy izgalmas nyomozás vagy éppen kincskeresés közepébe, miközben a legkisebbek oktató jellegű feladatokat is megoldanak.

Jelenleg 4 pályán folyik a nyomozás Budapest különböző pontjain. A Margitszigeten egy titkos vacsora részletei bontakoznak ki, ahol a meghívott vendégek mind különleges emberek. Egyikük kutyájának az éjszaka folyamán nyoma vész. Derítsétek ki, hogy ki az elkövető! Találjátok meg a kutyát és feltárul előttetek a társaság titka is. A Gellért-hegyen egy ismeretlentől kaptok levelet, aki azzal fenyegetőzik, hogy hamarosan az egész várost mély álomba fogja ringanti. Oldjátok meg a csavaros fejtörőket és akadályozzatok meg egy újabb városnyi Csipkerózsika álmot. Harmadik pályánkon egy rejtélyes idegen arra kér fel titeket, hogy segítsetek neki megtalálni barátját, Baltazárt, akinél egy elveszett kincsesláda titkos kódja van. Ebben a nyomozópalántáknak szóló történetben a Városligetben és a Vajdahunyad várában haladva kell a fejtörőket megoldani. A feladatok különböző nehézségűek, hogy a legkisebbek is felfedezhessék a nyomozás örömét. Legújabb játékunkban pedig szellemvadászatra invitálunk kicsiket és nagyokat. Réges-régen szellemek és kísértetek lakták Budapest utcáit és épületeit, mígnem egy híres szellemvadász csapdát állítva el nem kapta és be nem zárta őket egy titkos rejtekhelyre. A szellemek most kiszabadultak és újra az embereket riogatják. Feladatotok, hogy a Kossuth téren és könyékén megtaláljátok és levadásszátok őket egytől egyig. De vajon elég bátrak vagytok ahhoz, hogy legvégül a kísértettel is megküzdjetek?

A játékok különböző nehézségűek annak érdekében, hogy akár a legkisebbek is sikerélményekkel gazdagodjanak. A Városligeti pályát már 6 éves kortól ajánljuk, a többi helyszínen a nagyobbak is megtalálják a nekik való feladatokat. A szórakozás az egész család számára garantált. A játékokat átlagosan 80-100 perc alatt lehet teljesíteni, de ez nincsenek időhöz kötve, így akár egy játszóterezés vagy fagyizás erejéig is megszakíthatóak. Legyetek részesei a kalandnak és nyomozzatok a szabad levegőn Budapest különböző pontjain!

JÁTÉK

A játékot lezártuk! Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A helyes megfejtés: szellemeket kell levadászni a legújabb Walkiddes játékban!  A szerencse ezúttal Laky Carmennek és Plánder-Bátori Nikolettának kedvezett, akiknek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk október 11-e, vasárnap éjfélig, és nyerjétek meg a 2 Bronz Walkiddies ajándékkártya egyikét (egy pályához való kuponkódot tartalmaz, amely 1 évig felhasználható). A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra:

Kiket vagy miket kell levadászni a Walkiddies legújabb játékában?

  • zombikat
  • betörőket
  • ingyen kuponokat
  • szellemeket

Egy kis segítséget itt is találtok. Általános játékszabályzat itt.