Vombat a hóban – 24 mese karácsonyig

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi kell egy igazán mesés adventhez? Egy karácsonyváró meseregény pontosan 24 fejezettel! Plusz meglepetésként egy szokatlan főszereplő, egy kalandos utazás és hogy 100% biztonsággal fehér legyen a karácsony: vár még a könyvben sok-sok hó is. Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek! Szponzorált tartalom.

Vombi, a kis vombatkölyök rettentően izzad az ausztrál hőségben. Semmire sem vágyik jobban, mint hogy meghempergőzzön a hideg hóban! És ha már elutazik északra – mert ezt tervezi –, akkor szeretne rénszarvast látni, és aztán találkozni a Mikulással. Lappföld meglehetősen messze van, még szerencse, hogy Vombinak ennyi segítője akad – többek között egy kacsacsőrű emlős, egy torkosborz és egy öreg lékhorgász. Vajon odaér a kis vombat Lappföldre karácsonyig? A könyvet itt tudjátok megvásárolni.

Ez a könyv is részt vesz a Móra nagy karácsonyi akciójában sok másikkal együtt, ahol ha 2 kötetet veszel 30%, ha 3 kötetet 35%, ha 4 kötetet 40%, ha 5 vagy több kötetet veszel az ajándékcsomaggal jelölt könyvekből, 50% kedvezményt kapsz az eredeti árból. A kedvezmény 2022. 11. 25. és 12.31. között vehető igénybe! Részletek itt.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A megfejtés egy másik szuper, karácsonyi történet, „Amikor megmentettem a karácsonyt” című könyv volt. A szerencse ezúttal Czibula Viktóriának kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Vombat a hóban című meseregényt a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ 2022. december 4-e éjfélig a jatek@minimatine.hu címre:

A könyv fordítója, Magyari Andrea egy Ben Miller által írt, szintén karácsonyi témájú könyvet is fordított ebben az évben. Mi a könyv címe? Itt találtok segítséget.

Általános játékszabályzat itt.