Volt egyszer egy mackó, avagy mi történt, mielőtt Micimackóék a Százholdas Pagony lakói lettek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Micimackó megjelenésének 95. évfordulója alkalmából a rendkívül tehetséges író, Jane Riordan egy csodálatos történetgyűjteményt írt, amely A. A. Milne-hez hűen varázslatos világokat idéz meg. Játsszatok velünk és nyerjétek meg a könyvet a Móra Kiadó jóvoltából! Szponzorált tartalom.

A kötet méltó tisztelgés a világ leghíresebb medvéje előtt, és tökéletes alkalom arra, hogy újra találkozhassunk kedves barátainkkal, és megtudjuk, mi minden történt velük, mielőtt a Százholdas Pagony lakói lettek. A könyvet gyönyörű illusztrációik is díszítik, amelyeket Mark Burgess készített E. H. Shepard stílusában.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Bondár Tibornak kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk 2022. december 18-a éjfélig és nyerjétek meg a Volt egyszer egy mackó című könyvet a Móra Kiadó jóvoltából. Nincs más dolgotok, mint a jatek@minimatine.hu-re elküldeni a választ:

A könyv születésének 90. évfordulójára, 5 évvel ezelőtt is megjelent egy micimackós mesekönyv, mi a címe?

Segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.