A nagy végső hajrá – ovi és sulikezdés

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

anneclairepetit

Még nincs meg a táska, a füzetek, valami hiányzik? Íme egy válogatás kedvenceinkkel.

ke_01

tolltartok

mm_05

Szeptember 6-ig nyitva tart a Két Egér első pop-up boltja a könyvesbolt galériáján. A Két Egér régi barátai: Máray Mariann (Pikku dot), Molnár Jacqueline, Nagy Diána (picidia), Kárpáti Tibor, Kollár Borbála (Borarti) és a bolt újdonsült partnerei: Farkas Júlia, Kiskovács Eszter, Nagy Norbert a Milyen madár című verseskötet illusztrátora és Vimola Dóra (Krearton) terveztek az Ugróegérre valami egészen újat: fa tolltartót, füzetcímkéket, képeslappal kombinált órarendeket, színezőket, ábécés posztert, füzeteket, asztali karton fácskát vászonzsákban és sok-sok iskolai füzetborítót (az ezekkel készült füzetekből az Ugróegér ideje alatt végig tudtok rendelni). Itt megnézegethetitek a portékákat. Személyesen is jártunk náluk és a bodobácsos füzetnek nem lehetett ellenállni 🙂 Az egyedi füzetnek 200 Ft körül van az ára.

medence_csoport_iskolataska

Iskolatáskából is van jó néhány a piacon, de miért ne választhatnánk olyat, ami újrahasznosított molinóból készül és még jól is néz ki, ráadásul egyedi. A Medence Csoport boltját az V. kerületi a Pipa utca 4-ben találjátok. Szombaton is nyitva vannak 15 óráig. Ár: 13.800 Ft

22

Egy régebbi bejegyzés Borartitól egyszerű és nagyszerű csomagolási tipp. A legó lenyomatos ötlet nekünk nagyon tetszett.

idotetrisz_fuzetcsomagolas

És egy nyomdázós az Időtetrisztől.

vignetta_kisladik

vinnyetta1

Ingyenesen nyomtatható vignetták a Kisladiktól és a Gyerekszobától.

Herschel

Egy sulikezdő stílusos válogatás a Pürétől.

DSCF6350

Az ovis zsák kínálattól úgy is mondhatjuk nem voltunk elájulva, sőt kifejezetten ízlésromboló darabokat is találtunk. Végül anyagot vettünk és varrtunk. Találtunk egy szabásmintát és egy egyszerű leírást. Kezdőknek sem bonyolult. Íme néhány újrahasznosított flakonból készült ovisjel is.

leszel_a_baratom

Olvassatok könyveket ovi és sulikezdő könyves válogatásunkból, ráadásul a hétvégére rengeteg jó programot is ajánlunk, ahol kipihenhetitek a készülődés fáradalmait.