Városligeti Futó Kihívás – 2021. május 22-30.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Te is lecserélted a karantén alatt a munkába járó cipőt futócipőre és azóta is lelkesen rovod a köröket? Esetleg még a gyerkőc is bekapcsolódott? Akkor itt az ideje, hogy megmutasd mennyit fejlődtél! Próbálj ki egy új helyszínt és teljesítsd a Városligeti futó kihívás távjait a családdal május 22. és 30. között!


A nevezés INGYENES, a nevezési díjakat a Liget Budapest állja, emellett május 22-24-ig, illetve 28-30-ig minden nap 9:00 és 19:00 közötti célba érkezéssel számolva, 150 felnőtt és 150 gyermek díjat osztanak ki az első teljesítők között.

Két távon teljesítheted a kihívást:

  • a 3 km-es Liget Családi Körön, vagy
  • a 7 km-es Liget Sport Körön.

START: Városliget, Nagyjátszótér főbejárata (a Városligeti Sportcentrum és a Léghajó Kert mellett)
Időtartam: 2021. május 22-30.
A futókörök a városligeti Nagyjátszótér főbejáratánál kezdődnek és zárulnak.
Itt tudtok regisztrálni!
Facebook esemény itt.
Bővebb információk itt.

Forrás: Liget Budapest

Itt gyűjtöttük össze az újra kinyitott budapesti vagy főváros környéki helyeket, illetve nézzétek meg országos válogatásunkat is állatkertekkel, várakkal, kisvasutakkal és látogatóközpontokkal! A legjobb hétvégi programokat itt találjátok (csütörtökönként frissítjük) vagy válogassatok Kirándulás rovatunkból!
Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.