Megjelent az ingyenes Városi Sport Füzet!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Városi Sport Füzet

A Városi Titkos Füzet és a Városi Zöld Füzet után megjelent a Városi Sport Füzet, amely a 8-10 éves korosztály és családok számára készült, ingyenesen letölthető vagy nyitva tartási időben átvehető a Deák17 Galériában.

A belvárosi érdekességei és zöld helyei után ez a családi foglalkoztató könyv a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Nagyon szeretjük az ilyen típusú felfedező könyveket, már az előző kiadványok útvonalait is nagy élvezettel jártuk végig, és nagyon örültünk ennek a résznek is, amely felnőttek számára is sok érdekes információt, újdonságokat is tartalmaz.

Városi Sport Füzet

Megismerhetitek többek között az Olimpia parkot és a magyar olimpikonokat, a Városliget csónakázótó és jégpálya történetét, a Margitsziget és a Római-part sportéletét egykor és ma, a Népsziget és az óbudai Hajógyári-szigetet és a szabadtéri kondiparkokat is. Akár kerékpárral, akár gyalogosan vagy gördeszkával, de mindenképp érdemes végigjárni a helyeket. A nyári szünetre ideális program, de akár hétvégenként is felfedezhetjük ezeket az ismert és kevésbé ismert helyszíneket.

Városi Sport Füzet

A helyszínekhez és témákhoz kapcsolódó feladatokat 8-10 éves gyerekek ajánlják, amely között találtok pop-up képeslap és papír gördeszka készítést, színezős feladatokat, nyomozós játékot, zsonglőr eszközöket, jóga gyakorlatokat is. Külön öröm volt számomra, hogy az Országos Kék Túra is belekerült a füzetbe, illetve a végén külön helyet biztosítottak annak, hogy a gyerekek leírják az ő sportjuk történetét és saját jegyzeteket is készítsenek.

Városi Sport Füzet

A füzetet itt tudjátok ingyenesen letölteni. A Városi Sport Füzet ingyenesen kérhető egyéni látogatóknak nyitvatartási időben a Deák17 Galériában (keddtől péntekig 10 és 18 óra között). Családonként maximum 2 példány igényelhető a kiadványból. Osztályok számára minden esetben előzetes egyeztetés szükséges a deak17galeria@gmail.com email címen, vagy a +361 266 0482-es telefonszámon a kiadványok átvétele előtt.

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.