Április 22-étől indul a Várkert matiné – otthoni programok gyerekeknek!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Várkert Bazár április 22-étől online koncertekkel és kézműves foglalkozásokkal várja az óvodásokat és a kisiskolás korosztályt a Várkert matiné programsorozat keretében.

A Várkert Matiné kínálatában a friss Fonogram-díjas Veronaki zenekar április 23-tól, csütörtökönként 14 órától a Várkert Bazár oldalán adja elő Magyarország legismertebb gyermekkönyvéből kiválasztott meséit és megzenésített verseit.

Április 25-től, szombatonként 11 órakor indul a Kiskalász zenekar „Dalok itthonról” című videósorozata; a gyerekprogramok 6 héten keresztül láthatók majd.

Április 22-től, szerdánként 11 órakor pedig az „Alkossunk együtt!” című kézműves foglalkozásba kapcsolódhatnak be az érdeklődők, ahol a tavaszi-nyári hónapok jeles napjaihoz (elsőként a Föld napjához) illeszkedő tárgyakat készíthetnek a gyerekek.

Bíró Eszter nagysikerű, a Várkert Bazárban ebben az évadban bemutatott Az Időmanó mesekoncert sorozata most online, animációkkal teli, interaktív, zenés minisorozatként folytatódik. Az Időmanó kalandjai c. sorozat 4 részét május 10-től vasárnaponként 11 órától követhetitek a Várkert Bazár FB oldalán!

Az online programokhoz a Várkert Bazár Facebook oldalán és Youtube csatornáján tudtok csatlakozni!

Forrás: Várkert Bazár

Nézzétek meg legújabb társasjáték ajánlónkat is újdonságokkal, és nagy kedvencekkel 2-től 99 éves korig, illetve kedvenc kártyajátékainkat!
Számos jó, új könyvet is ajánlunk kicsiknek és ovisoknak, kisiskolásoknak és a 9 év feletti korosztálynak!

Jó ötletekért, programokért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!