Mesebeli küldetés – szabadítsd ki a varázslényeket!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VARÁZSLÉNYEK – Mesebeli küldetés

A VARÁZSLÉNYEK – Mesebeli küldetés című kiállítás szeptember 21-től november 3-ig látogatható a Vajdahunyadvárban. A látványos kiállításba lépve egy képzeletbeli, mesebeli tájra érkeztek, ahol tudásotokra, ügyességetekre és érzékeikre is szükség lesz ahhoz, hogy a küldetést teljesítsétek, és kiszabadítsátok a varázslatos lényeket! Szponzorált tartalom!

Vajon miféle próbatétel vár rátok? Ártó szándék vagy csodás varázslat fogad majd benneteket? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a Mese és Fantázia birodalmát, de vigyázat, az utazás meglepő kalandokat tartogat!

A Vajdahunyadvárban nyíló új, őszi interaktív kiállítás és játék képzeletbeli kalandra, mesebeli küldetésre hív. A játék során sosem látott tájakat barangolhattok be, miközben furfangos fejtörők és mitikus kihívások teszik próbára tudásotok és érzékeitek. Egy kapzsi Kobold fortélyos terven ügyködik: foglyul ejtette a mesék és mítoszok varázslényeit, hogy segítségükkel megkaparinthassa az Aranyhegy kincsét. A képzeletbeli küldetés célja a legendás lények kiszabadítása és a Kobold bűvös medáljának megszerzése.
A kiállítást járva felfedezhetitek a mesék világát, találkozhattok a mítoszok és mondák számos legendás teremtményével, rácsodálkozhattok meglepő külsejükre és varázslatos képességeikre. A küldetés teljesítéséhez bátor szívre, jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésztetek, a jutalom sem marad el!

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz a több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállításon. 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot. A kiállítás és játék bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

A kiállítás az F Exhibition szervezésében valósul meg.
Helyszín: Városliget, Vajdahunyadvár
Nyitvatartás: Hétfőnként (október 28-án is!) zárva, többi napokon 10-17 óráig (október 23-án és november 1-jén nyitva!)
Korosztályi ajánlás: 4–99 éves korig
Belépők: felnőtt 1950 Ft, gyermek (3–14 éves korig), nyugdíjas (62 éves kortól) 1750 Ft, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) hétköznap 1290 Ft, családi (2 felnőtt és 2–3 gyermek) 6950 Ft. Nyitási kedvezmény: a kiállítást szeptember 24-től 27-ig (hétköznapokon) az óvodai és iskolai csoportok kedvezményes áron, 1090 Ft / fő tudják megtekinteni. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető. Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Hutvágner Mónikának kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Játsszatok velünk és az F Exhibition jóvoltából nyerjetek családi belépőt (2 felnőtt + 2 gyerek) a játékos kiállításra! A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu e-mail címre szeptember 25-e éjfélig:

Ki tartja fogva a varázslatos lényeket?

Segítséget itt találtok. Játékszabályzat itt érhető el.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, újdonságokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni!