Válassz ajándékutalványt karácsonyra Budapest legjobb szabadtéri fejlesztő játszóparkjába!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Ugyan most csendes a Tarzan™ Park, de tavasszal újra megnyitják Budapest legnagyobb szabadtéri fejlesztő játszóparkját. Lepjétek meg a gyerekeket a parkba szóló élményutalvánnyal! Szponzorált tartalom!

2022 tavaszán újra megnyitja majd kapuit nagy kedvencünk a Tarzan™ Park. Már többféle korosztállyal és érdeklődésű gyerekkel jártunk itt, és mindenki megtalálta a neki való helyszínt.

A legkisebb totyogósok kedvence a bejárat közelében található Picurvár, a kisgyermekes anyukák pedig pelenkázni és szoptatni is tudnak a kényelmes Baba-mama szobában.

A Felhővárak és a Tornyoktava részeknek nem tudnak ellenállni az óvodás és kisiskolás gyerekek, ahol a hatalmas csúszdákon biztonságosan csúszhatnak. Nekünk mindig ide vezet az első utunk. A hatalmas várak és csúszdák igazán hívogatóak, és biztonságosak is.

Ha a gyerekek kicsit elfáradnak, megpihenhetnek a Zengőerdő zenélő játékainál vagy éppen a Homoktenger árnyékos részein. Ha pedig megéheztetek, irány a Tarzan™ Terasz és Tarzan™ Fagyizó.

Kis pihenés után folytatódhat a játék a Liándzsungelben mászással, a Pattanjdombon ugrálással, a Hintaréten extra hintákkal vagy a Billegligetben. Közös játékhoz pedig remek hely a Zsiványtenger nagy kalózhajója.

Nyáron nagyon szeretünk hűsölni a Placcs placc vizezős játszóterén és a szomszédságában található Homokbányában is remekül lehet vizezni-sarazni.

A 4 órán keresztül érvényes belépő pont elegendő ahhoz, hogy mindent kipróbáljunk és a gyerekek alaposan elfáradjanak. Természetesen ők nem veszik észre, hogy játék közben fejlesztették a mozgásukat is, de mi felnőttek ennek nagyon örülünk. Itt tudjátok elolvasni az egyes játékelemek fejlesztő hatását. Biztos, hogy 2022-ben is ellátogatunk hozzájuk, ahogy megnyitó óta minden évben.

Ha pénzt nem szeretnétek ajándékozni, mert túlságosan személytelennek találjátok vagy nem szeretnétek olyan dolgot választani családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek, aminek nem biztos, hogy örülnek, lepjétek meg a gyerekeket karácsonyra a Tarzan™ Parkba szóló utalvánnyal, melyet 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben is megvásárolhatóak személyesen a Tarzan™ Parkot üzemeltető UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.-nél (1042 Budapest, Munkásotthon u. 66-68.) vagy postai úton is el tudják küldeni. Itt írtunk bővebben arról, hogy miért a Tarzan Park a legjobb választás. A közös élmény pedig örök emlék marad!

A TARZAN™ védjegy, Edgar Rice Burroughs, Inc. tulajdonában és engedéllyel használva.