A vakáció ideje alatt ezeken a napokon lesz ingyenes a belépés a Vasúttörténeti Parkba!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május végén újra megnyitott a Vasúttörténeti park, ahol a nyári szünetben 3 alkalommal ingyenes lesz a belépés. Egyelőre 2000 főben maximalizálták a látogatók számát, a kerti vasút és az egyéb interaktív elemek is működnek majd. Íme az időpontok!

Ingyenes napok 2020-ban:

  • június 20.
  • július 19.
  • augusztus 20.
  • szeptember 20.
  • október 23.
  • november 1.

A fordítókorong használata ingyenes, a kerti vasútra 600 Ft/fő jegyet kell váltani, a hajtány 800 Ft (maximum 8 fő). Egyéb árak itt.

A Vasúttörténeti Parkban egy árnyas játszóteret is találtok, de a benti kiállítások egyelőre nem látogathatóak!

Biztonsági intézkedések:

A Vasúttörténeti Park területén ajánlják a felnőtteknek a szájmaszk használatát. A látogatók számára mind szabadtéren, mind az Orient Csarnokban – az egy háztartásban élők kivételével – kötelező a legalább másfél méter távolság betartása. Használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket! Az ott dolgozók folyamatosan gondoskodnak az interaktív programeszközök fertőtlenítéséről.

Forrás: Vasúttörténeti Park

Ha nem az ingyenes napokon keresnétek fel ezt a helyszínt, a családi belépő 4600 Ft (2 felnőtt + 2 gyerek), 3 éves kor alatt ingyenes! 

További jó programok a hétvégére itt!

Tartsatok velünk, mert jönnek a legjobb programok, helyszínek, ötletek a nyári szünetre: játszóterek, budapesti programok, kirándulások, a legjobb olvasmányok kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt!

Látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!