Ünnepi fényvillamos Budapesten

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fényvillamos

Ismét városszerte elindul a hangulatos ünnepi fényvillamos, amelyre már december elejétő felpattanhattok. Idén az új fonódó villamosvonalnak köszönhetően Óbudára is ellátogat majd, illetve a megszokott útvonalak mellett több kerületben is találkozhattok majd vele.

A járat hétfőtől csütörtökig a 2-es villamos vonalán közlekedik december 5-től január 6-ig, péntekenként a budai oldalt járja be a 19-es vonalon, a hétvégeken pedig a főváros más-más részeibe látogat el.

A Bécsi úton december 9., 16., 23. 30. és január 6-án lehet felszállni a fényárban úszó nosztalgia járatra.

Újpesten, a 14-es vonalán december 17-én közlekedik a fényvillamos 17 és 22 óra között. Részletek itt.

A fényvillamosra érvényes bérlettel vagy menetjeggyel szállhattok fel, iskolás korig a gyerekeknek ezen a járaton is ingyenes az utazás.

fenyvili

Nézzétek meg a legjobb adventi vásárokat és kedvenc téli könyveinket is! Ha nem szeretnétek lemaradni a a legjobb hétvégi programokról, interjúkról, ajánlókról és válogatásainkról, látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel hírlevelünkre!