Újra utazhatunk nosztalgiajáratokkal Budapesten

2022. május 7-étől október 31-éig minden hétvégén hangulatos nosztalgiajárat közlekedik N19-es jelzéssel a Deák tér és Óbuda között.

Az út során impozáns épületek, híres fürdők és vásárcsarnokok, hidak és zöldellő parkok mellett haladhattok el az N19-es járattal. A Deák Ferenc téren megnézhetitek a kisföldalatti-múzeumot, és a Budavári Sikló is kényelmesen elérhető.

Az N19-es nosztalgiajárat 2022. május 7. és október 31. között minden hétvégén 15 óra és 21:30 között közlekedik.

Május 7-én, szombaton egy ikonikus budapesti járművel, az eredeti állapota szerint felújított, barna, favázas 611-es villamossal, vasárnap pedig egy Hollandiát is megjárt, a 70-es évek világát idéző, eredetileg azonban 1906-os gyártású, 2624-es acélvázas, kéttengelyes villamos-motorkocsival találkozhatnak az érdeklődők.

Útvonal: Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–budai Duna-part–Katinyi mártírok parkja (Óbuda)

Az érdeklődők kérdezhetnek a személyzettől a régi villamosokról, jegyet lyukaszthatnak, vagy a végállomáson akár csengethetnek is a villamosok csengőjével.

A nosztalgiajáratokat nosztalgia vonal- vagy napijeggyel lehet igénybe venni, amelyek elővételben megvásárolhatók a BKK értékesítő pontjain, valamint elérhetők a nosztalgiajáratok személyzeténél is.

Forrás: BKK Nosztalgia

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!

Hozzászólás letiltva.