Újra utazhatunk nosztalgiajáratokkal Budapesten

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2022. május 7-étől október 31-éig minden hétvégén hangulatos nosztalgiajárat közlekedik N19-es jelzéssel a Deák tér és Óbuda között.

Az út során impozáns épületek, híres fürdők és vásárcsarnokok, hidak és zöldellő parkok mellett haladhattok el az N19-es járattal. A Deák Ferenc téren megnézhetitek a kisföldalatti-múzeumot, és a Budavári Sikló is kényelmesen elérhető.

Az N19-es nosztalgiajárat 2022. május 7. és október 31. között minden hétvégén 15 óra és 21:30 között közlekedik. Útvonal: Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–budai Duna-part–Katinyi mártírok parkja (Óbuda)

Az N18-as nosztalgiajárat május 14-én, június 11-én, július 9-én, augusztus 13-án, szeptember 10-én és október 8-án, szombatonként közlekedik. Útvonal: Szent János Kórház–Széll Kálmán tér–Krisztina körút–Gellért tér–Bartók Béla út–Csóka utca

Augusztusban és szeptemberben nosztalgia troli is közlekedik majd az előre meghirdetett időpontokban.

A nosztalgiajáratokat nosztalgia vonal- vagy napijeggyel lehet igénybe venni, amelyek elővételben megvásárolhatók a BKK értékesítő pontjain, valamint elérhetők a nosztalgiajáratok személyzeténél is.

+ Városnéző villamos

Utazzatok bármilyen BKK-jeggyel, -napijeggyel vagy -bérlettel és élvezzétek a magyar vagy az angol nyelvű idegenvezetést! A 19-es jelzésű villamosvonal középső szakasza igazi panorámaút, amely Budapest számtalan nevezetessége mellett halad el. A BKK és a BudapestBrand együttműködésének köszönhetően idegenvezetéssel kiegészített városnéző élménytúrák indulnak 2022. június 4-től augusztus 28-ig minden szombaton és vasárnap délelőtt 10-12, valamint délután 3-5 óra között. A villamos negyedóránként közlekedik, felváltva az angol és a magyar nyelvű programmal. Részletek itt.

Forrás: BKK Nosztalgia

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!