Kerti vasút a Budakeszi Vadasparknál! – 200 méteres pályán zakatol a kisvonat

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2022. október 21-én elindult a legújabb fejlesztés eredménye, a kerti vasút a Budakeszi Vadaspark szomszédságában, a kalandpályákkal szemben lévő területen. 200 méteres pályán próbálhatjátok ki a kerti vasutazás élményét.

Nyitvatartási időben működik a Budakeszi Vadaspark legújabb attrakcióját, a kerti vasút. A keskeny nyomtávú, kifejezetten gyerekeknek készült kisvasút mintegy kétszáz méter hosszan szállítja utasait a Kalandparkkal szemben lévő területen. A kerti vasút a vadasparki látogatás élményét teszi mostantól még teljesebbé a családok számára.

A kerti vasút a park területén kívül található, ezért itt még nem szükséges vadasparki belépőt vásárolni és a szomszédos baromfiudvar is ingyenesen megnézhető. Néhány időszakban azonban a parkolás fizetős. A kalandpark szeptember 1-jétől csak hétvégén tart nyitva.

A Budakeszi Vadasparkban remek játszóterek és programok várnak rátok. Itt írtunk a legújabb fejlesztésekről, illetve a közelben található Szilfa-tisztásról is, ha hosszabb programot terveztek.
További részletek itt.

Forrás: Budakeszi Vadaspark/ Fotó: Surányi Linda

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!