Új játszótér a Népligetben

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Föld napjához és egy parkszépítő családi naphoz kapcsolódva április 21-én új játszótér került átadásra a Népligetben. Még a megnyitó előtt a helyszínen jártunk és megnéztük.

A Népliget átalakítása az elmúlt években, sőt talán évtizedekben is többször napirenden volt. Rengeteg remek terv készült arról miként tennék látogatottabbá és rendezettebbé a helyszínt.

A játszótéren találhattok egy kisebbeknek való részt, egy mászókával, egy rugós traktorral, illetve 1 db baba hinta is van. A területen egy fészekhintát is kialakítottak, illetve egy csúszkapályát is találtok. A nagyobbak pedig egy mászókarendszert és egyensúlyozó játékokat, libikókát kaptak.

Sajnos mosdót nem találtunk a közelben, talán a Sportpályáknál van ilyen lehetőség, illetve enni- és innivalót is érdemes vinni, mert nincs a közelben büfé.

Hol: A játszóteret a népligeti sportpályák mellett találjátok. A 99-es busszal (Blaha Lujza térről indul a Népszínház utcánál) lehet megközelíteni, a Sportpályák megállónál kell leszállni.

További játszóterek itt, itt és itt!

Hétről hétre bemutatjuk nektek a legjobb programokat, válogatásokat, kirándulós ötleteket, a legújabb gyerekbarát helyeket és könyveket. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt és csatlakozni Fb oldalunkhoz.