Új cirkuszos kollekciót mutatott be a Tente

Tente Porondra! kollekció

Fotó: Tente

A Tente bemutatta az új kollekcióját és nem is akárhogyan. Magyarország egyik legkülönlegesebb gyerekruha márkája mindegyik kollekciójával egy mesevilágba repíti a gyerekeket.

Porondra!

Nagyot álmodtunk, és a belső gyermekünk bátorságával élve megszólítottuk a Fővárosi Nagycirkuszt, bízva abban, hogy lehetőséget adnak egy pár órára beköltözni hozzájuk, hogy méltó környezetben fotóhassuk a kollekciónkat. Őszinte örömünkre a válasz igen volt és elindított egy közös gondolkodást, ami a fotózásnál nem állt meg és megszületett a június 16-i program.” – mesélte Csukovics Brigitta és Fodor-Magyar Dorina a márka tulajdonosai.

A Fővárosi Nagycirkusszal együttműködve különleges élményben részesültek a nézők. A Porondra! nevet viselő kollekció, a cirkuszi élmény felejthetetlen emlékét örökítette meg ruhák formájában.

Mindig is vonzott a cirkusz. Kiskoromban artista szerettem volna lenni, és úgy repülni a levegőben, mint ők. Sajnos tornaórán aztán kiderült félek a magasban, így ez az álmom meghiúsult, de az érzés amit gyerekkorom óta magamban hordozok megmaradt és most életre kelt egy kollekció formájában” – mondta el Csukovics Brigitta.

A gyerekek az egyetlen és örök inspiráció

A Tente filozófia egyszerű: boldoggá tenni a gyerekeket, színekbe öltöztetni őket, hogy soha, egy pillanatra se felejtsék el, mennyire csodálatos gyereknek lenni és hinni a mesékben. A szabadság, a világ sokrétűsége és szeretete, az örömteli élet és a fenntartható döntések a márka alkotóelemei tökéletesen keveredtek a Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok-Égbeli tűk” előadásához. A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok-Égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról! A műsor káprázatos és pazar szuperkoncerté alakul át, melyben az artista és táncos koreográfiák új értelmezést és dimenziókat adnak a legjobb magyar és világslágereknek.

A kollekciót a tentekids.com oldalon lehet elérni és megsúgjuk, hogy az anyukáknak is szoktak készülni darabokkal.

A Fenntarthatóság alapjai a gyerekeink és a bolygónk jövőjéért – Zero-Waste Gyártás

A zero-waste gyártás azt jelenti, hogy minden anyagot maximálisan felhasználnak, és semmi sem megy kárba. A Tente-nél minden ruhadarab tervezése és gyártása során törekvés van arra, hogy minimalizálják a hulladékot. A maradék anyagokat újrahasznosítják vagy olyan termékek készítésére használják, amelyek további értéket képviselnek. Az általuk választott anyagok nemcsak környezetbarátak, hanem egészségesek is a bőr számára. Az organikus pamut, len csak néhány példa azokra az anyagokra, amelyeket ruháik készítéséhez használnak.

Forrás: Tente

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!