Újra itt vannak a Trollok! – Játsszatok velünk és nyerjetek páros belépőt a premier előtti vetítésre + foglalkoztatót!

Szponzorált tartalom
Trollok: Együtt a banda

Trollok: Együtt a banda

Hamarosan a hazai mozikba is megérkezik a Trollok: Együtt a banda című film, illetve a filmhez kapcsolódva egy foglalkoztató is megjelent! Játsszatok velünk, és nyerjetek belépőt az október 25-ei, premier előtti vetítésre a UIP-Dunafilm jóvoltából, illetve egy Trollok matricás foglalkoztatót a Móra Kiadótól. (x)

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit. Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.

A Móra Kiadónál a filmpremierhez kapcsolódva megjelent a Trollok – Újra együtt! című foglalkoztató, amely színezőkönyv, illetve 50 pufi matricát is tartalmaz, amelyet felhasználhattok a színezős játék során vagy ahol kedvetek tartja.

JÁTÉK

 

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Egyed Tímeának kedvezett, aki páros belépőt nyert a premier előtti vetítésre és egy Trollok foglalkoztatót!

Játsszatok velünk, és nyerjetek páros belépőt 2023. október 25-e 18 órára, a film premier előtti vetítésére a UIP-Dunafilm jóvoltából, illetve egy matricás foglalkoztatót a Móra Kiadótól. A következő kérdésre várjuk a választ október 23-a éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

 

Hányadik Trollok film érkezik október 26-án a hazai mozikba?

 

Játékszabályzat itt.