Tom és Jerry: új kalandok és születésnapi buli a Boomerangon

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom
Tom és Jerry

Egész nemzedékek nőttek fel Tom, a macska és Jerry, az egér véget nem érő kergetőzésein. A páros először 1940-ben mutatkozott be ezen a néven, egy évvel korábban pedig Jasperként és Jinxként. Az őket megalkotó William Hanna és Joseph Barbera később évtizedekre meghatározta a rajzfilmgyártást. A Boomerang gyerekcsatorna januárban és februárban az idén 82 éves macska-egér párost ünnepli. Szponzorált tartalom.

A Boomerang január 17-étől mindennap 16 órától a macska-egér-páros születésnapját ünnepli. A gyerekcsatorna egészen február végéig naponta két órán keresztül vetíti A Tom és Jerry-show és a Tom és Jerry New Yorkban epizódjait, hétvégente pedig válogatott filmeket tűz képernyőre, köztük a Tom és Jerry és Sherlock Holmes, a Tom és Jerry – Robin Hood és hű egere, a Tom és Jerry – Az elveszett sárkány, valamint a Tom és Jerry Óz birodalmában című alkotásokat. 2021-ben mutatkozott be a franchise New Yorkban játszódó élőszereplős filmje, amelyet az ikonikus városban játszódó sorozat követett.

A Tom és Jerry New Yorkban új részeit február 7-étől hétköznap 7 és 16 órakor vetíti a Boomerang. Az új szériában a duó a „Nagy Almában” él, azon belül a Royal Gate Hotelben, ahol jó szokásaikhoz híven zűrzavart, felfordulást és káoszt okoznak hol a belvárosban, hol a külvárosban. Kergetőzéseik során olyan helyszínekre látogatunk el, mint a Central Park, különböző múzeumok vagy a híres metróállomások.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Ezúttal Tóth Ibolyának kedvezett a szerencse, aki Tom és Jerry ajándékcsomagot nyert. Írtunk neki emailt. Gratulálunk!

Játsszatok velünk és nyerjétek meg a Boomerang csatorna jóvoltából a Tom és Jerry ajándékcsomagot (a csomag tartalma: Tom&Jerry toll, hűtőmágnes, utazós kávés bögre, vászontáska, esernyő, sapka). A következő kérdésre várjuk a választ:

Az alábbiak közül melyik csatornán látható a Tom és Jerry születésnapi összeállítás?

a. Cartoon Network
b. M2
c. Boomerang

A helyes megfejtést 2022. január 23-a éjfélig várjuk a jatek@minimatine.hu email címre. Általános játékszabályzat itt.