Titkos Fiók Kalandszoba – Egy különleges új hely a Bakáts Pagonyban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagysikerű Rumini kalandszoba és a népszerű Pagony mesés kalandséták után a Bakáts téri Pagony mellett található Pagony Cafe – Dióban megnyílt a Titkos Fiók nevű klasszikus szabadulószoba. A gondolkodós, kalandos csapatjáték Dániel András Kicsibácsi és Kicsinéni című sorozatának világát idézi, az egyedi hangulatú, különleges berendezések között gyerekek, családok, barátok egyaránt jól szórakozhatnak. Ráadásul angol nyelvű program is elérhető, így külföldi ismerősök, rokonok is kipróbálhatják.

Vajon mit rejt a Titkos Fiók? Kulcsokat titkos ajtókhoz? Régi leveleket? Elfeledett kincseket? Ennél is jobb: kalandokat, amiket most együtt élhettek át Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém diónyi, mégis rengeteg izgalmat és érdekességet rejtő világában! Titkos rejtekhelyeket fedezhettek fel, hogy kijussatok a labirintusból, megmenthetitek a bádognyulat, vagy kódolt üzeneteket fejthettek meg. A Titkos Fiók kalandszoba 2 különböző pályáján akár angol nyelvű kalandban is kipróbálhatjátok magatokat. Egy csapatban maximum 5 fő vehet részt (maximum 4 gyermek és legalább 1 felnőtt kísérő). Az online foglalható jegy mellé ajándékba jár egy szörp és egy süti a Pagony Cafe Dió kínálatából.

PÁLYÁK

Dióház küldetés
Kicsibácsi és Kicsinéni egy öreg dióban laknak. Dióházukat azonban egy gonosz mágus ellopta és bezárta az ezüst szelencébe. Azóta nem tudnak hazamenni. A feladat: megtalálni az ezüst szelence kulcsát, hogy Kicsibácsi és Kicsinéni visszakaphassa dióházikóját! Szerencsére van a szobában néhány elrejtett üzenet, amelyek elvezetnek benneteket a dióházikóhoz.

A bádognyúl megmentése
S.O.S.! Eltűnt kalitkájából Imikém, a folyton elcsavargó bádognyúl, de szerencsére, ahogy mindig, most is hagyott nyomokat maga után. Ha követjük ezeket, talán elvezetnek hozzá, ám Imikének muszáj ennie 45 percenként, mert különben nagyon legyengül, ezért sietnünk kell, hogy minél előbb ehessen!

Angol nyelven is: Saving the tin rabbit
S.O.S.! Please HELP! Last night, Imikém, our tin rabbit that keeps wandering away, disappeared from it’s cage. We are terribly worried about it! You can found a picture of it here to make it easier to recognize. Fortunately, when Imikém turns away, it always leaves traces. Follow these, which may lead you to it. We hope nothing bad happened! Attention! Imikém has to eat every 45 minutes, because otherwise it gets very weak.

A kalandszobát 7 éves kortól ajánlják, minden pálya megoldására 45 perc jut. A programon összesen 5 fő (maximum 4 gyerek és minimum 1 felnőtt kísérő) kalandozhat, a program akkor a legélvezetesebb, ha legalább 2-3 gyerek (1 vagy több kísérő felnőttel) vesz rajta részt, hiszen a feladatok megoldásában leírások is segítenek, így biztos, hogy a gyerekek egy felnőtt segítségével meg fogják találni a választ minden kérdésre. A Titkos Fiók Kalandszoba pályáinak teljesítéséhez nem szükséges ismerni a meséket, a kalandszoba minden időben jó program, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen, a Bakáts téren található. A program előtt-után helyben, a Pagony Cafe – Dióban lehet sütizni, kávézni, illetve a pár lépésre található Bakáts Pagonyban könyvek és játékok vásárlására is van lehetőség.

A Titkos Fiók Kalandszoba ideális ajándék, hiszen utalvány formájában is elérhető, ami a vásárlástól számított 1 éven belül felhasználható.

A Titkos Fiók Kalandszoba 2023. január 2-ától érhető el!

A Titkos Fiók Kalandszoba ára: 8000 Ft/pálya.
Online időpont foglalás és jegyvásárlás itt.
Cím: 1094 Bakáts tér 8., a Pagony Café – Dió emeletén
Web: https://www.pagony.hu/titkos-fiok-kalandszoba-fooldal
A kávézó nyitvatartása:
H-P: 7:30-19:00 (az első kaland 10:00-kor indul, az utolsó kaland 18:00- kor indul) – ünnepi időszakban ettől eltérő lehet!
Szo-V: 9:00-18:00 (az első kaland 10:00-kor, az utolsó kaland 17:00-kor indul)
Pagony Cafe – Dió: https://www.facebook.com/PagonyCafeDio

Forrás: Pagony