Otthon a természetben – természetfilmek és webkamerák

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nekünk nagyon hiányoznak az egész napos erdei séták, kirándulások. A tavaszi szünetben a gemenci erdőbe szerettünk volna újra ellátogatni, rengeteg tervünk volt, hogy merre kiránduljunk. Ezekkel a filmekkel és webkamerákkal egy kicsit „kimozdulhatunk” kedvenc helyeinkre.

3 természetfilm elérhető online a készítők jóvoltából

https://www.youtube.com/watch?v=X7m1lPeU23I&t=26s

Gólya les Gemencen

A Gemenc Zrt., a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésének köszönhetően 2013-tól egy fekete gólya pár életébe pillanthattok be. Március 15-én érkeztek, azóta egy tojást kidobotak a fészekből (valószínűleg nem volt jó), és azóta újabb tojással gazdagodtak. Mi minden nap megnézzük, éppen mit csinálnak.

Fókák Pécsről, élet a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a Nyíregyházi Állatkert mindennapjai

Dorka és Bonifác a Pécsi Állatkertben lakik, itt tudjátok nyomon követni mindennapjaikat. A budapesti Állatkert 3 webkamerája (szavanna kifutó, a fókák és elefántok lakhelye) itt érhető el. Ismeretterjesztő, sok-sok érdekességet tartalmazó látványos kisfilmekkel mutatják be a Nyíregyházi Állatkert lakóit is.

Akcióban a természet őrzői

Ezt a szuper sorozatot is érdemes megnézni. Mi nagyon szeretjük! Itt érhető el az összes rész.

Nézzétek meg legújabb gyerekeknek szóló összeállításunkat és programok szülőknek válogatásunkat is!

Jó ötletekért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!